Gel güreşelim diyordu tamam diyordum ne diyeyim. Belki de o da beni yokluyordu bana fark ettirmeden.gökamın küçüklüğüde sapıkmış komsu kızıyla yuvarlanmalar nedir arkadas kljdsakjldsa
Kullanılmış olabilirim lan.
Gel güreşelim diyordu tamam diyordum ne diyeyim. Belki de o da beni yokluyordu bana fark ettirmeden.gökamın küçüklüğüde sapıkmış komsu kızıyla yuvarlanmalar nedir arkadas kljdsakjldsa
Bu nebicim anı lanBen ilkokul 1'e giderken o dönem 8. sınıfa giden bir Sedef vardı okulda. Siyah saçlı, yeşil gözlü kumral güzeliydi. Ona hayrandım resmen. Bir keresinde rüyamda siyah bikiniyle görmüştüm onu hiç unutmam.
Bir de komşumuzun kızı İlknur abla vardı. Benden 8-9 yaş büyüktü. Yine 8-9 yaşlarındayım. Küçükken güreşirdik onunla. Yere yatardı külodu falan gözükürdü. O anları da hiç unutmam.
Gayet masumane bir anı. Herkesin seninki gibi inşaata top kaçma anısı mı olması lazım?Bu nebicim anı lan
Yeni öğrendim ne saçma bir kural. Küfür yok bişey yok neden yasak?Karikatür yasak
karikatürcüler telif davası açıp para koparma peşindeYeni öğrendim ne saçma bir kural. Küfür yok bişey yok neden yasak?
Bilmiyordum teşekkürler açıklama içinkarikatürcüler telif davası açıp para koparma peşinde
Sayılmıyor. Tanıman lazım.Sevtap Parman vardı
Tanımıyorum, diğer konularda da garanti veremen
Sayılıyor mu?
Küçükken ilkokulda hocama aşık olmuştum. Ismi nevindi. Ders baslarken kapıdan ben bakıyorum sanip tokatı patlamıştı. Sonra ben olmadığımı anlayınca gelip benden özür işlemişti. Sonraki sene duygusal konuşup okuldan ayrılacağını söyledi. Ben eve aglaya ağlaya gitmiştim. 1 ay kendime gelemedim
Ağlaya ağlaya mastürbasyon mu yaptın lanKüçükken ilkokulda hocama aşık olmuştum. Ismi nevindi. Ders baslarken kapıdan ben bakıyorum sanip tokatı patlamıştı. Sonra ben olmadığımı anlayınca gelip benden özür işlemişti. Sonraki sene duygusal konuşup okuldan ayrılacağını söyledi. Ben eve aglaya ağlaya gitmiştim. 1 ay kendime gelemedim
Ozaman masumdum ne olduğunu bilmiyordum. Büyüdükçe kirlendik G. Veren renktasim.Ağlaya ağlaya mastürbasyon mu yaptın lan
Öğretmenleri bence katmayalım işin içine reis.Böyle o zamanların getirdiği masum anıları saygı çerçevesi içinde paylaşalım derim..Konu öğretmenleri de kapsıyorsa anlatacaklarım var benim de elbet? @Murat Durmaz
Katılıyorum. Ben de o yüzden masumane anılarımı paylaştım. Yoksa lise tuvaletlerinde neler yaptığımı söylemeyeyim yani.Öğretmenleri bence katmayalım işin içine reis.Böyle o zamanların getirdiği masum anıları saygı çerçevesi içinde paylaşalım derim..
Lan benimki masumcaydi zaten. Ha Gokhaninki masum degildirÖğretmenleri bence katmayalım işin içine reis.Böyle o zamanların getirdiği masum anıları saygı çerçevesi içinde paylaşalım derim..
Aynen senin olay masum bi olaydı reisLan benimki masumcaydi zaten. Ha Gokhaninki masum degildir