Hanife Akan
Kırmızı Üye
- 14 Mart 2011
- 2.313
- 458
- 1.358
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vazgeçilmezler 2-3-6
Cidden bunları giyoyorsan tarzını merak ettimDar ve kısa paça modelleri özelliklede 3 - 6
Kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum rahatlık olarak mükemmeller![]()
Giymeni tuhaflamış gibi mi göründüm bilmiyorum ama ben sadece modelleri ciddi anlamda tarz ayakkabılar olduğundan senin tarzını merak ettim sadece
ama dediğim gibi kısa ve dar paça ayakkabıları, yada hemen diz altı dar eteklerde de mükemmel.
Valla pek fazla kişinin benimsediği bir model değil genelde ıyyy iğrenç diye yaklaşıyorlar. Modeller ve rahatlık olarak oxford mükemmel bir tercih. Fazla değil 1 sene veriyorum hemen hemen herkesin ayağında olacak. İstanbul'u bilemiyorum tabi şuan için benim gördüğüm Bursa'da durum böyle.![]()
![]()
dagılın.
Cappy Karışık Meyve Suyu + Uludağ Limonata + Votka
Karışımı harika birşey, kendi buluşumdurBaşka marka ürünleri ile denemeyin, Votka fark etmez, ben İstanblue ile denedim.
Cappy Karışık Meyve Suyu + Uludağ Limonata + Votka
Karışımı harika birşey, kendi buluşumdurBaşka marka ürünleri ile denemeyin, Votka fark etmez, ben İstanblue ile denedim.
Uploaded with ImageShack.us[/URL]![]()
Kablosuz ses ve görüntü aktarıcı. Tek dekoderden başka bir televizyona görüntü aktarabiliyorsunuz. Kanal değiştirebiliyorsunuz.
Ne action adamlarsınız yafspeki çarpıcı oluyor mu bana biraz yumuşak bir içki gibi geldi