Kullanıyorum, Çok memnunum, Siz de alın...

Cevap: Kullanıyorum. Çok memnunum. Siz de alın...

Vazgeçilmezler 2-3-6 :D

Cevap: Kullanıyorum.. Çok memnunum.. Siz de alın kaçırmayın başlığı..

Cidden bunları giyoyorsan tarzını merak ettim :) Dar ve kısa paça modelleri özelliklede 3 - 6

Vazgeçilmezler 2-3-6

:) Giymeni tuhaflamış gibi mi göründüm bilmiyorum ama ben sadece modelleri ciddi anlamda tarz ayakkabılar olduğundan senin tarzını merak ettim sadece :) ama dediğim gibi kısa ve dar paça ayakkabıları, yada hemen diz altı dar eteklerde de mükemmel.

Kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum rahatlık olarak mükemmeller :)

:) Giymeni tuhaflamış gibi mi göründüm bilmiyorum ama ben sadece modelleri ciddi anlamda tarz ayakkabılar olduğundan senin tarzını merak ettim sadece :) ama dediğim gibi kısa ve dar paça ayakkabıları, yada hemen diz altı dar eteklerde de mükemmel.

Valla pek fazla kişinin benimsediği bir model değil genelde ıyyy iğrenç diye yaklaşıyorlar. Modeller ve rahatlık olarak oxford mükemmel bir tercih. Fazla değil 1 sene veriyorum hemen hemen herkesin ayağında olacak. İstanbul'u bilemiyorum tabi şuan için benim gördüğüm Bursa'da durum böyle. :)

cag-daki-erzurum-cag-kebaplari.jpg

dagılın.

İstanbul ve Ankara da oldukça popüler zaten ;)

Valla pek fazla kişinin benimsediği bir model değil genelde ıyyy iğrenç diye yaklaşıyorlar. Modeller ve rahatlık olarak oxford mükemmel bir tercih. Fazla değil 1 sene veriyorum hemen hemen herkesin ayağında olacak. İstanbul'u bilemiyorum tabi şuan için benim gördüğüm Bursa'da durum böyle. :)

Cappy Karışık Meyve Suyu + Uludağ Limonata + Votka

Karışımı harika birşey, kendi buluşumdur :p Başka marka ürünleri ile denemeyin, Votka fark etmez, ben İstanblue ile denedim.

Karışımı harika birşey, kendi buluşumdur :p Başka marka ürünleri ile denemeyin, Votka fark etmez, ben İstanblue ile denedim.

Karpuzlu İstanblue+Portakallı Cappy'de süper oluyor bence.

Ne action adamlarsınız yafs :) peki çarpıcı oluyor mu bana biraz yumuşak bir içki gibi geldi

Ne action adamlarsınız yafs :) peki çarpıcı oluyor mu bana biraz yumuşak bir içki gibi geldi

Votka'yı bu tür şeker özlü içeçekler ile karıştırdın mı daha güzel tadı oluyor, ben bu karışımın üstüne birde Kola eklemeyi düşünüyordum daha sert olsun diye ( çokta anlarım ya :D ) hiç deneme fırsatım olmadı, kola olmazsa Soda da olabilir :p

Soda demişken Soda ile Ayran karışımı da harika birşey dir, inanılmaz ekşi bir tadı oluyor. Ama Soda'yı çok çok az katın.

:) Alemsiniz vallahi, sprite-vişne suyu da baya iyidir. eğer çok içtik ve baş ağrısı var ise yada biraz ayılmak istiyorsak sodaya limon sıkıp içiyoruz ve sonuç cidden çarpıcı

;)

421094124e73c1561b5.jpg

tabi bu Ankara simiti olacak

Cevap: Kullanıyorum, Çok memnunum, Siz de alın...

clear-men-activsport-380ml.jpg

:animation:

Cevap: Kullanıyorum, Çok memnunum, Siz de alın...

Şu anda yiyorum.Vazgeçilmez :D

U_9445.jpg

Geri
Üst Alt