Kullanıyorum, Çok memnunum, Siz de alın...

Cevap: Kullanıyorum.. Çok memnunum.. Siz de alın kaçırmayın başlığı..

motorola-milestone_seitlich_geschlossen.jpg

Ekran kartın iyi birşey diyemem.

Athlon II X2 250 4.0GHZ (o.c)

Crosshair IV Formula ddr3 2000mhz(o.c)

4GB kingston ddr3 1600mhz

9600gt synergy+8800gtamp (SLI)

Corsair ssd sata3 64gb

Xilence xp1200w

Kaba taslak sistem böyle detaya girmedim, performans parçalarını yazdım. Sanırım benden iyisindir ama, seninle her işlemi yaparım kasılmadan.

Intel Core i5 2500K 3.30 Ghz (daha o.c yapmadım aslında daha yeni olduğu için nadasa bıraktım, yoksa direk o.c canavarı bu işlemci, rahat 4.50-5.00 görüyor)

Gigabyte P67A 2133 Mhz

8GB Kingston HyperX ddr3 1600 Mhz

GeForce 570GTX AMP

WD Caviar Black 1TB 7200 SATA3 (senin disk çok iyi beğendim, ama yakında ben de alıcam, sistemi ona kurup şimdikini depo yapıcam)

Aerocool Sniper BE kasa ve High Power 1000W

Intel Core i5 2500K 3.30 Ghz (daha o.c yapmadım aslında daha yeni olduğu için nadasa bıraktım, yoksa direk o.c canavarı bu işlemci, rahat 4.50-5.00 görüyor)

Gigabyte P67A 2133 Mhz

8GB Kingston HyperX ddr3 1600 Mhz

GeForce 570GTX AMP

WD Caviar Black 1TB 7200 SATA3 (senin disk çok iyi beğendim, ama yakında ben de alıcam, sistemi ona kurup şimdikini depo yapıcam)

Aerocool Sniper BE kasa ve High Power 1000W

Ben depolama olarak kullandığım için öyle kullanıyorum sistemi. 6TB ek disk var. Onlara sistem kursam çok yavaş çalışır. SSD raid 0,1-0,0 ayar yapıyorum, yazma ve okuma hızımda iyi. 8GB ram gereksiz olmuş ama ekran kartın şuan için en iyisi.

Diyet'te olan insanlara azcık saygınız olsun be kardeşim.Saat olmuş 21:00.Ayıp.:sad007:

images

senelerdir kullanıyorum bu kalemi hiçbir şey olmadı.taş gibi mübarek:D

İnternette gscimbom diye bir forum keşfettim bende.Çok iyi herkese tavsiye ederim

Ben depolama olarak kullandığım için öyle kullanıyorum sistemi. 6TB ek disk var. Onlara sistem kursam çok yavaş çalışır. SSD raid 0,1-0,0 ayar yapıyorum, yazma ve okuma hızımda iyi. 8GB ram gereksiz olmuş ama ekran kartın şuan için en iyisi.

8gb ram'i kullanıcak yerlerim var rahat ol :D Senin sistemi beğendim ama güzel.

Geri
Üst Alt