Kullanıyorum, Çok memnunum, Siz de alın...

Cevap: Kullanıyorum.. Çok memnunum.. Siz de alın kaçırmayın başlığı..

bosequietcomfort323927.jpg

Bose Kulaklik ,baskasini tanimam.

Of of of çok iyii.

01.png

Yalnız birayla fazla tüketildiğinde kusturabiliyor. + fenna zıçırtıyor. :melek:

Nokia N8 epic fail olmuş.Telefon çıkalı 2 ay oldu facebook uygulaması bile yok...1 gün şirkette kullandım,beğenmedim.Asla tavsiye etmem.O kadar paraya güzel bir Android telefon alınır.

Almadım reyiz raad ol,dün benim telefonun şarjı bitti,akşam dışarda olacaktım çıkarken N8'i aldım şirketteki test telefonu,mobil yazılım yapan bir şirkette çalışıyorum da :) Baya bi telefonu beleş deneme fırsatım oluyor :)

Almadım reyiz raad ol,dün benim telefonun şarjı bitti,akşam dışarda olacaktım çıkarken N8'i aldım şirketteki test telefonu,mobil yazılım yapan bir şirkette çalışıyorum da :) Baya bi telefonu beleş deneme fırsatım oluyor :)

o zaman alanlara gecmis olsun )))

bu arada ne yapiyorsun, ne ediyorsun, bayadir görmedim seni, cok mu calisiyorsun ))?

o zaman alanlara gecmis olsun )))

bu arada ne yapiyorsun, ne ediyorsun, bayadir görmedim seni, cok mu calisiyorsun ))?

Sorma aga şirkette işler yoğun,bankaların mobil uygulamalarını yaptığımız için baya vakit alıyor,gün içi giremiyorum.E akşam eve gidince günde 10-12 saat bilgisayar başında olunca açasım gelmiyor,böyle sabahları işe başlamadan yazıyorum 1-2 kelam.Eyvallah sorduğun için,seni sormalı :)

Sorma aga şirkette işler yoğun,bankaların mobil uygulamalarını yaptığımız için baya vakit alıyor,gün içi giremiyorum.E akşam eve gidince günde 10-12 saat bilgisayar başında olunca açasım gelmiyor,böyle sabahları işe başlamadan yazıyorum 1-2 kelam.Eyvallah sorduğun için,seni sormalı :)

kolay gelsin ))

bizde iyiz, sagolasin, az cok stres var sinavlar yüzünden ama o kadar ))

Özelllikle Türkiye de çok tehlikeli ama kendini bilerek ve oldukça dikkat ile sürersen inanılmaz haz veren bir duygu. Havada karada kullanmadığımız araç kalmadı diyenler için ideal :)

valla Alp, cok tehlikeli sey degilmi bu iki lastikli isler.

göstere göstere ölüme selam vermek gibi birsey degil mi bu abi

Cevap: Kullanıyorum. Çok memnunum. Siz de alın...

Motor güzelmiş ama... :)

O bir fenomen...Dexter

dexterayakkabibordorenk.jpg

Not: arkadaşlar Dexter marka ayakkabılar artık tamamen Türk Malı olmuştur. Dexter isim hakkı ve üretimini alan İzmir de bulunan bir firma. Kaldıki zaten Türkiye de Dexter' ı bu firma üretiyordu :)

Cevap: Kullanıyorum. Çok memnunum. Siz de alın...

Bunu artık giyen var mı? 10 seneden fazla oldu modası geçeli.

Geri
Üst Alt