Kullanıyorum, Çok memnunum, Siz de alın...

Cevap: Kullanıyorum, Çok memnunum, Siz de alın...

Tuğrul sitenizdeki ilk adım ayakkabılarından kırmızının yanındakine benziyor :) onu evde giyiyor. Ya ayıptır söylemesi bende ona adidas nas bebek ayakkabısı aldım superstar modeline benziyor abi çatlarsın yaa çok iyi

güle güle kullanın kardeşim..inşallah memnunsunuzdur..getirenden allah razı olsun :D

hangi model acaba merak ettim şimdi..

siteye güncel modelleri koyamıyoruz ne yazıkki??

malum model çalma olayları oluyor :(

kaç para yav :(

daha yeni kombi ıvır zıvır para saçtım..

klimada alıcaz..

iyi miş bu..

Abi, tek makina 400m2 alana yetiyor. Cihaz fiyatı biraz tuzlu 10.000 Euro. Ama deyiyor , emin ol.

Sürekli söylüyorum. Forumumuzda herkesin işini de belirttiği bir bölüm olmalı. Aramızda daha güzel yardımlaşmalar olabilir diye ama sallayan yok.

Hem klima hem hem evin genel ısıtma sistemine uyuyor mu, peteklere filan

Abi şimdi bu alet merkezi. Kombi gibi , tek yere monte ediyorsun. İçeriye petek yerine fancoil dediğimiz bir alet var ondan takıyorsun. Fancoil de klasik petek in fanlı olanı., üflüyor yani. Onlara bu cihazdan su tesisatı çekiliyor, aynı kombi sistemi gibi.

Çok iyimiş vallahi. Peki abartman daireleri için uygulanabilir mu? Bazı sistemler sadece müstakil evlere oluyor çünkü

Abi şimdi bu alet merkezi. Kombi gibi , tek yere monte ediyorsun. İçeriye petek yerine fancoil dediğimiz bir alet var ondan takıyorsun. Fancoil de klasik petek in fanlı olanı., üflüyor yani. Onlara bu cihazdan su tesisatı çekiliyor, aynı kombi sistemi gibi.

Çok iyimiş vallahi. Peki abartman daireleri için uygulanabilir mu? Bazı sistemler sadece müstakil evlere oluyor çünkü

Apartman için merkezi sistem olarak olabilir. Tek cihaz 400m2 ye yetiyor çünkü. Klasik evler 150m2 civarı oldugu için, fiyat olarak pek uygun olmayabiliyor. Ama kaskad sistem bağlantısı ile, klasik kazanın yerine monte edilerek (apartmanın büyüklüğüne göre cihaz sayısı artar) kullanılabilir. Yani merkezi sistemli bir ısıtma sogutma sistemi olmuş olur.

16%20-%20Mustafa%20Sarp.jpg

18%20-%20Ayhan%20Akman.jpg

galatasaray-baris-ozbek.jpg

Abi, tek makina 400m2 alana yetiyor. Cihaz fiyatı biraz tuzlu 10.000 Euro. Ama deyiyor , emin ol.

Sürekli söylüyorum. Forumumuzda herkesin işini de belirttiği bir bölüm olmalı. Aramızda daha güzel yardımlaşmalar olabilir diye ama sallayan yok.

evet onur abi oldukça işlevsel bi makina ama dediğin gibi tuzlu..

gerçi şöyle bir çözüm olabilir belki,400 metre kare ortalama 4 daire..tesisatla birlikte komşular ile ortak düşünülebilir..

evet onur abi oldukça işlevsel bi makina ama dediğin gibi tuzlu..

gerçi şöyle bir çözüm olabilir belki,400 metre kare ortalama 4 daire..tesisatla birlikte komşular ile ortak düşünülebilir..

Öyle olması gerekiyor ekonomik olabilmesi için zaten.

Bir de endüstriyel uygulamalarda kullanılıyor. Sıcak su kazanı , yada proses sogutma olarak sogutma kuleleri yada chiller yerine. Veyahut soguk hava depolarında.

@Onur

@Tuğrul

Allah çarşınızı pazar etsin inşallah

Beyler bana bir telefon önerin yav :D iphone tarzı bişi.Öyle öküz gibi pahalı da olmasın.

resim=33.jpg

beyler bunu kullandım daha doğrusu aldım çok memnun kaldım..

yeni doğmuş çocuğunuz(8-10 aylık iken alabilirsiniz) için mutlaka ama mutlaka alın..

Geri
Üst Alt