Kullanmış Olduğunuz Bilgisayarınız, Sistem Özellikleri Nelerdir?

Samsung NP550s05

Sene 2013'te TES 5 Skyrim oynayabilmek için aldım, hala oynuyorum. TES 6 gelmeden gerizekalı inadı ettim, imkanı yok değiştirmicem. Borderlands 2, Nba2k14, da oynuyorum, mal gibi hissetmiyor değilim arada, onun dışında sıkıntı vermiyor.

Screenshot_20241210_102525.webp

12 senelik laptop emekli oldu - işimi gücümüde kaldırmıyor artık. Froum /apt yönetim işleri/ mail / haber servisi kendisi

2025 ten sonra dövizde çıkacak - ihtiyaçta var olunca taksit maksit aldık (her ay taksitler cm cm girme efekti yaratıyor)

(ROG Scar 18 - 2024 cihaz - üstteki speclerle)

Nvidia karta geçiş yaptığında uçak gibi fan basıyor ama - "nooluo lan" diyor insan ama normal iş.

aras az kaldı dekstop kafamı canlandırıyordu ama mobilite önemli-haliyle laptopa yöneldik.

gta 6 ilk konsollara geliyor!!!
gta nereye gelirse gelsin istediğin zaman oynarsın.

yayıncıysan NoPixelde RP yaparak para kazanırsın falan filan. Fena para kazandılar ordan yayıncılar. Dizi gibi izliyor millet

onun dışında ne zaman çıktığının pek önemi yok.

biz de uğraşmıyoruz ki heis
eskide kaldı o tür şeyler,
hayatın apple ekosistemine yerleşik durumdaysa bişey diyemem ama salt desktop/laptop olarak konuşuyosak,
50 dolarlık anakarta sistem kurup mavi ekran hatası alıyorum diye şikayet edenlerden olmadığını farzederekten mesela yeni xps'leri bi denemeni tavsiye ederim, fikirlerini bu kadar katılaştırmadan önce
Hocam ne saniyorsun macbook alip kafayi kumami gomdugumu yeni daha dell xps siparis edip haftasina iade etmis biriyim

Olay marka yada ekosistem hayranligi degil
Cihazin senin isini gorup gormemesi
Ben standart kullanici isem macbook hersekildr her cihazdan daha kullanisli

Sarj Suresi Ve koyduklari Touchpad mouse kullanmadan her isimi gormemi sagliyor

Envayi cesit cihaz gordun kucuk hafif olanlarin sarji 3 saat gidiyor sarji cok gidenlerde takoz gibi agir Macbooktaki touchpade alisan baska cihazda yapamiyor bunlar gercekler

Sabah cihazi acip aksama kadar aralikli kullanip halen sarji bitmeden kapatabilecegim bir cihaz varsa ve bu cihaz 1.2 kg civarinda ise hemen macbooku satip alirim varsa tavsiyen soyle

Mevcut anakart işlemcim:Asus M350-A
İşlemcim AmD Ryzen 5 1500x
İnternet uygulamalari outlook ve Skype kullanıyorum
Değiştirmek istesem biraz daha fazla performans adına ne önerirsiniz?

Ayrıca 14.6 inch tablet önerisi rica ediyorum çin malida olabilir .2 hafta sonra orada olacağım

Mevcut anakart işlemcim:Asus M350-A
İşlemcim AmD Ryzen 5 1500x
İnternet uygulamalari outlook ve Skype kullanıyorum
Değiştirmek istesem biraz daha fazla performans adına ne önerirsiniz?

Ayrıca 14.6 inch tablet önerisi rica ediyorum çin malida olabilir .2 hafta sonra orada olacağım
Bu ne hocam hesap makinasını.

HP gaming laptoplara biraz on yargiliydim. 30 bine iki aylık bir cihaz deng getirdim. İşlemci ryzen 8845hs ekran kartı :4070 120watt olan. Canavar gibi çıktı vallaha.

Masa ustude full Asus setup yaptım. Ekran kartı 4070, işlemci 14700kf, ram 32 GB oda akıyor vallaha

Hp Victus Fa1032nt
Rami 16+8 olarak güncelledim.
Özellikle disk kioxia exceria g8
7200/6400mb okuma yazma hızı var
15 ay oldu alalı
1000046628.webp

Vallaha kasa malzeme kalitesi dışında bencede güzel. Bayağı zorladım. Isınma sorunu yok. Ha profesyonel olarak oyuncu değilim drop ws gibi durumları test etmedim tabi. Ama benim gibi 55 bin lik cihazi 30 bine deng getiren olursa düşünmeden alsin

Geri
Üst Alt