- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
ryzen 5600
16 gb
rx-570
bu arada kart önerisi de alabilirim?
16 gb
rx-570
bu arada kart önerisi de alabilirim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o ney gardaşintel i9 14900
64 gb ram
4090 RTX
2 TB ssd (7200 rpm)
(ama laptop...)
12 senelik laptop emekli oldu - işimi gücümüde kaldırmıyor artık. Froum /apt yönetim işleri/ mail / haber servisi kendisio ney gardaş
muhtemelende PSN PLus üyeliği bitince önümüzdeki eylül/ekim de PS5 ile vedalaşacağızo ney gardaş
gta 6 ilk konsollara geliyor!!!muhtemelende PSN PLus üyeliği bitince önümüzdeki eylül/ekim de PS5 ile vedalaşacağız
gta nereye gelirse gelsin istediğin zaman oynarsın.gta 6 ilk konsollara geliyor!!!
Hocam ne saniyorsun macbook alip kafayi kumami gomdugumu yeni daha dell xps siparis edip haftasina iade etmis biriyimbiz de uğraşmıyoruz ki heis
eskide kaldı o tür şeyler,
hayatın apple ekosistemine yerleşik durumdaysa bişey diyemem ama salt desktop/laptop olarak konuşuyosak,
50 dolarlık anakarta sistem kurup mavi ekran hatası alıyorum diye şikayet edenlerden olmadığını farzederekten mesela yeni xps'leri bi denemeni tavsiye ederim, fikirlerini bu kadar katılaştırmadan önce
Bu ne hocam hesap makinasını.Mevcut anakart işlemcim:Asus M350-A
İşlemcim AmD Ryzen 5 1500x
İnternet uygulamalari outlook ve Skype kullanıyorum
Değiştirmek istesem biraz daha fazla performans adına ne önerirsiniz?
Ayrıca 14.6 inch tablet önerisi rica ediyorum çin malida olabilir .2 hafta sonra orada olacağım
HP gaming laptoplara biraz on yargiliydim. 30 bine iki aylık bir cihaz deng getirdim. İşlemci ryzen 8845hs ekran kartı :4070 120watt olan. Canavar gibi çıktı vallaha.
Vallaha kasa malzeme kalitesi dışında bencede güzel. Bayağı zorladım. Isınma sorunu yok. Ha profesyonel olarak oyuncu değilim drop ws gibi durumları test etmedim tabi. Ama benim gibi 55 bin lik cihazi 30 bine deng getiren olursa düşünmeden alsinhp iidir heis
Hocam 3050 li laptopa göre çok pahalı. 27-28 bandı cihazlar olması lazım.Hp Victus Fa1032nt
Rami 16+8 olarak güncelledim.
Özellikle disk kioxia exceria g8
7200/6400mb okuma yazma hızı var
Ekli dosyayı görüntüle 279427
Geçen kasımda aldım 28e şuanda pahalı tabiiHocam 3050 li laptopa göre çok pahalı. 27-28 bandı cihazlar olması lazım.