GSC Haber Kulübümüz, Rizespor'a Metin Oktay Tesisleri'nde Antrenman Yaptırdı

Doğrusu yapılmıştır.

Galatasaray başkaları gibi değil, her zaman olması gerekeni yapan kulüp olmalıdır.

Aksine bir hamleyi Ali Koç gibileri yapardı.

Metin Oktay gibi önemli bir ismin tesisi kimseye kapalı değildir. Metin Oktay’ın kendisi yaşıyor olsa en çok kendisi isterdi başka kulüplerin de kendi ismi verildiği yerde antrenman yapabilmesini.

Metin Oktay ismi tüm Türkiye’ye mal olmuştur.

U17 takımımızla antrenman maçı yapmak dışında bir vasıfları olmamalı.

Bunlara yardım ne gerek
Ne halleri varsa göreceklerdi

Buna sebep olan her kimlerse veya bu izni veren basiretsiz kimse olmayan şerefiyle hemen görevi bıraksın.

cagdaş a inat bu karar verildi arkadaşlar

Futbolda kaosun azalması gerek.Son zamanlarda keyif alınması gerekirken bu futboldan bazı kişiler tarafından Lig'in kaosu arttı.Rizespor da artık geri adam atar bence.Bu işler öyle hafife alınacak gibi değil.Maç izlenilen kafelerde tartışmalar kavgalar artmaya başladı..

Rizespor
Kasımpaşa
Sivasspor

Dostumuz değildir. Olmamalıdır.

Derhal bu rezalete son verip kendilerini tesislerden atmamız gerekmektedir

rizedeki maçta yenersek açıklama yaparlar gs bizi domatmadı doğrandık diye

Ulan geçen sefer adamlar muslera'nnın ayağını kırdı, maçtan sonra başkanlarının etmediği hakaret kalmadı bize.sonra ligin ikinci yarısında adamları statta ağırlayıp yemek yedirdik!! Rte den falan mı korkuyor bizim yöneticiler acaba aman Rize ile aramız bozuk olmasın diye.

Maç sonu başkanları yine çıkıp bize küfür eder, bizim aveller de öylece dinler.

Bunlar kamera ya da dinleme cihazları bile yerleştirir floryaya.

Kasımpaşa deplasmanda maç yapıyor,
fener keza deplasmanda,
biz deplasmandayız
ümraniyespor deplasmanda

istanbulda 20 tane tesis var bunların en moderni riva tesisleri.

Şunun açıklamasını çıksın yapsınlar ben bana kahpelik yapan hiç bir oluşuma bir damla su vermem, benim taraftarı olduğum kulüp de kendine yıllardır boş yere düşmanlık besleyen bu oluşuma tesisini açmasını kabul etmiyorum kardeşim.
Rizede antrenman yapıp gelselermiş bize ne.

Sabahtan beri ne yangın yaptınız yav. Gelmişler yüzsüz gibi bizden antrenman için izin istemişler, vermesek belki de haber yaptırıp gündem yaratacaklar, ortamı gereceklerdi. Belki de planları buydu. Fbli trolleri de cabası arka planda.

''İyiler sonunda mutlaka kazanır diyenler bize tesisini bile açmadı''
''Barış ikliminden bahsedenler bize antrenman için kapısını açmadı''

deseler bir de bunlar ile uğraşacaktık. Nefretlerine nefret tohumu ekmek daha mı iyi olacaktı.

Geri
Üst Alt