Kulübümüz, Stadımızın Yeni Sponsorunun NEF Olduğunu Açıkladı

Muhtemelen yoktur abi de, daha aza yabanci bir firma ile anlasmak daha mantıklı degil mi ?

Türkiye içinde yerleşiklere döviz ödenemiyor artık da yurt içi sponsorluklara da bu kısıt konulmuş olabilir tam bilemiyorum.

Valla direkt uluslarası bir firmanın Türkiye ayağı zayıf olup sponsor olmasını ben beklemiyordum zaten, stat isim hakları dünyada ucuza satılıyor. Qatar Airways falan Türkiye'ye girecek olmalıydıki sponsor olsun.

Güncel kurla dünyanın en pahalı 10 isim hakkından birini satmış olabiliriz, genelde formaya veriyorlar asıl parayı.

Aylarca bunun tantanasini mi yaptin Elmas bey. Bu hamleyi iki kelimeyle anlatmak gerekirse: Mustafa Cengizvari

Benim beklentim bayagi düsüktü o yüzden olumlu sekilde sasirdim bu anlasmaya.

Baskani tebrik ederim.

Beklenen görkemli isim olmasada şu kıt devirde NEF’in yine devreye girip eli cebine atması takdire şayan.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Telekom bu sene için 3 milyon dolar vermişti yanılmıyorsam. Aslında bu gün için 8 milyon dolar çok iyi para, NEF olmasa teklifler 5 milyon dolar civarıdır ençok. NEF büyük cimbomluluk göstermiş, yalnız bir inşaat şirketinin bukadar büyük paralara çıkması enteresan. Uzun vadede 10 yıl sonra hala NEF olacakmı o önemli işte.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Timur stadyumu da olabilirdi.

Aylarca bunun tantanasini mi yaptin Elmas bey. Bu hamleyi iki kelimeyle anlatmak gerekirse: Mustafa Cengizvari
İşin aslını bilemeyiz açıkçası eğer timur bey elini taşın altına sokmayıp bizim de başka bir alternatif bulamadığımız senaryoda cidden tezeği avuçlayabilirdik fakat başka sponsorlarla görüşüp fiyat yükselttiğimiz senaryoda gerçek olabilir tabi biz bu işin aslını asla bilemeyeceğimiz için cengiz benzetmesi pek doru değil

Gayet de fazla bu ülke durumu icin
Az değil zaten, gezegende yok başka 10 milyon civarında isim sponsorluk anlaşması City hariç.

@Keramettin TANRIVERDİ Öyle, gerçekten de en pahalı anlaşmalardan birisi. Şu da bu seneden bir haber;

5. Besiktas/Vodafone - £6m
4. Bayern Munich/Allianz - £6.4m
3. Fenerbahce/Ulker - £7m
2. Atletico Madrid/Wanda - £8.4m
1. Manchester City/Etihad - £15m

30 milyona stat, 20 milyona formayı sattı geçen sene Cengiz, sallıyorsan da az dayanaklı salla.

Ülkedeki en yüksek sponsorluk anlaşmaları bunlar şu an.

Geri
Üst Alt