GSC Haber Kulübümüz, TFF’den 46 Pozisyonun VAR Kayıtlarının Yayınlanmasını Talep Etti

Bu işten sonra Acun'un limiti aştık muhabbetinede bir girelim. Çift sözleşme olayları, vb bize atılan tüm iftiralara karşı net argümanlarla ( yerele kalmadan uluslar arası medya ile birlikte ) açıklamalara devam etmeliyiz.

Bu işten sonra Acun'un limiti aştık muhabbetinede bir girelim. Çift sözleşme olayları, vb bize atılan tüm iftiralara karşı net argümanlarla ( yerele kalmadan uluslar arası medya ile birlikte ) açıklamalara devam etmeliyiz.
Onu kıvırdı sonra yabancı limiti olarak bahsetmiş sözde.

Sonunda yapmaları gerekeni yapmışlar, 2 senedir bas bas bağırdığımız olay bu. Aslında barkovizyon ile kulübün tek tek göstermesi gerekiyor ama buna da şükür tabi. Burada eksikler o kadar fazla ki, bu sayı 100'ü bulabilirdi. Sivas maçında sadece Sallai'nin pozisyonu istemişler ama Metehan kırmızı kart ve Mertens'e Charisis'in çift daldığı pozisyonlar yok mesela. Verilmeyen onca penaltı falan eklense, veya bu fb'ye verilen onlarca lehte karar yazılsa net 100'ü geçerdi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metehan kırmızı kartında bence problem yok ama şu koyulaştırdığım pozisyon inanılmazdı cidden (eğer başka maçtaki bir pozisyonla karıştırmıyorsam) ve o gerçekten sezon başından beri en skandal kararlardan olabilir. Sonrasında da gol mü oluyordu? Yoksa kırmızı kart pozisyonu mu oluyordu? Ne oluyordu orada?

Onu kıvırdı sonra yabancı limiti olarak bahsetmiş sözde.
Kivirdi ise daha fazla üzerine gitmeliyiz. Camia olarak ne kadar gücümüz var ise savasmaliyiz. Bunlarin kafasındaki kurguları bu sezon yıkmak şart. Her sezon dahada azgın şekilde karşımıza abuk sabuk nedenler ile çıkıp, motivasyonu tamamen yikmasalarda mide bulandiriyorlar.

Ben o konuşmayı dinledim. Bence Acun orada yabancı oyuncu limitinden bahsediyor gibi geldi. Limit mevzusu her türlü araştırılmalı o ayrı, Acun'un ağzından bir şey kaçırmasına gerek yok zaten ama hani nötr gözle bakınca en azından ben o açıklamanın bağlamından Maximin'in kalışı ve Mimovic'in gelişiyle 14 yabancı limitini de geçtik demek istemiş gibi algılıyorum.

Açıklanmassa 3 gün içinde biz bir açıklama yapalım

Bir ses kaydı yayınlayalım ali koçdan 😂😂

Metehan kırmızı kartında bence problem yok ama şu koyulaştırdığım pozisyon inanılmazdı cidden (eğer başka maçtaki bir pozisyonla karıştırmıyorsam) ve o gerçekten sezon başından beri en skandal kararlardan olabilir. Sonrasında da gol mü oluyordu? Yoksa kırmızı kart pozisyonu mu oluyordu? Ne oluyordu orada?
Benim hatırladığım Mertens faul pozisyonun devamında Sivas ciddi bir atak yakaladı. Adını anmak istemediğim oyuncunun sert şutu direkte patlamıştı.

Benim hatırladığım Mertens faul pozisyonun devamında Sivas ciddi bir atak yakaladı. Adını anmak istemediğim oyuncunun sert şutu direkte patlamıştı.

Hah tamam direkten dönmüştü şansımıza. Bir şey olduğunu hatırladım ama ne olduğunu çıkaramamıştım. Gol olsaydı kesin vereceklerdi onu. Kırmızı olabilecek pozisyondu o...

Kayıtları yayınlarken şeffaflık masalları anlatan dalyaraklara kapak mahiyetinde bir hareket olmuş.

Son düzenleme:
süper hareket olmuş bu kadarını beklemezdim. tabiki yayınlamazlar ama zaten yayınlanmasın diye yapılmış bir hareket. böylece fb net olarak damgalanmış olacak. güzel

Güzel hareketler bunlar. Aferin sonunda adam akıllı bir paylaşım yapmış bizimkiler.

Gerçi o şerefsizlerde bu pozisyonların kayıtlarını açıklayabilecek şeref, haysiyet ve irade var mı acaba? Olsaydı bu noktaya gelip darmadağın olmazlardı zaten.

Çok sert sokmuşuz bu sefer bakın görün tff nin istifası yakındır

İşte böyle adres göstererek konuşun arkadaş.

Geri
Üst Alt