- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan adayı Burak Elmas'ın paylaşımı
VarTwitter'da bu akıma katılan var mı?
Twitter'da bu akıma katılan var mı?
İşine gelen şeyleri görüyorsunda, gelmeyenleri nedense görmüyorsun, twitır Tahir'i.Twitter'da bu akıma katılan var mı?
Bilgisayarım bozuldu o yüzden maziye bakamıyorum. Severim böyle Challengeleri.At fotolari gorelim ne kadar kadayiflasmissin
İşine gelen şeyleri görüyorsunda, gelmeyenleri nedense görmüyorsun, twitır Tahir'i.
Evet at hemen at. (O dönem böyle cevaplara bu tip espirileri çok yapardık.)Gördüm üstat ne yapayım takla mi atayım![]()
Evet at hemen at. (O dönem böyle cevaplara bu tip espirileri çok yapardık.)

puh lan senin sıfatınaŞike kupasını havaya kaldırdığım fotoğrafı buldum onu paylaştım abi![]()
Evet yeni eklemişsin.Şike kupasını havaya kaldırdığım fotoğrafı buldum onu paylaştım abi![]()
Neden ki? Ben kaldırdığım zaman olay patlamamıştı. Şampiyonluktan bir hafta önceydi.puh lan senin sıfatına
Lütfen seviyeyi koruyalım.Neden ki? Ben kaldırdığım zaman olay patlamamıştı. Şampiyonluktan bir hafta önceydi.
Fast & Furious gibiİşine gelen şeyleri görüyorsunda, gelmeyenleri nedense görmüyorsun, twitır Tahir'i.
İşine gelen şeyleri görüyorsunda, gelmeyenleri nedense görmüyorsun, twitır Tahir'i.