Kulübümüzden Açıklama: Kenetlenin Başka Galatasaray Yok!

Yaw sacmalamayin. Istifa etseler ne olacak? Mayis ayina kadar secim olmayacak. Bence tum camia kenetlenip sampiyon olmaliyiz. Bu yonetimin bir daha secilmesi zaten imkansiz. Hic olmazsa yeni yonetim sampiyonlukla rahat nefes alir.

"Devre arasındaki kış transfer sezonu başlama tarihi ise 1 Ocak 2021. Bu sezon yine 28 gün sürece olan devre arası transfer sezonu 28 Ocak 2021'de sona erecek "
Süper Lig'de 2020-2021 sezonu yarın başlayıp 21. hafta maçlarıyla 24 Ocak 2021'de sona erecek. Ligde ikinci devre 29 Ocak 2021'de oynanacak 22. hafta müsabakalarıyla başlayıp sezon 16 Mayıs'ta tamamlanacak

Devre arası yok sanırım

Ver gazı tabi.

Şampiyon olamayacağımızı yönetim futbolcu taraftar herkes biliyor. Kandırmayalım birbirimizi.

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu yarın başlayıp 21. hafta maçlarıyla 24 Ocak 2021'de sona erecek. Ligde ikinci devre 29 Ocak 2021'de oynanacak 22. hafta müsabakalarıyla başlayıp sezon 16 Mayıs'ta tamamlanacak

Devre arası yok sanırım
Devre arasi olamaz cunku fikstur dolu.

Aynen abi. Sahadaki bok gibi futbolun sebebi bizim kenetlenmemiş olmamız. Kulübün bu kafayla yönetiliyor olması ne acı.

haaaaaaaaaaa?

Yönetimin şu aşamada bırakması lazım.
Yeni yönetim, yeni heyecan , taze kan vs.vs.
Ne derseniz deyin bir değişikliğe ihtiyacımız var.
1 transfer dönemi daha bunların tribini çekmemeliyiz

Yönetimin şu aşamada bırakması lazım.
Yeni yönetim, yeni heyecan , taze kan vs.vs.
Ne derseniz deyin bir değişikliğe ihtiyacımız var.
1 transfer dönemi daha bunların tribini çekmemeliyiz

en erken sezon sonu olmali, daha fazla adaylar ortaya cikar, secim vs bitene kadar transfer dönemi biter zaten

twitin altinda hesabi yöneten admin övülüyor sanki yönetimden izin almadin yazmis gibi

Geri
Üst Alt