Kulübümüzden Açıklama: "Kuwait Airways ile olan görüşmelerimiz henüz başlangıç noktasındadır"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1656690928235.png

Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek mevcut iş ortaklarımızla ilişkilerimizi güçlendirme yönünde, gerekse yeni iş birlikler üzerinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu çerçevede çeşitli kurumlarla farklı aşamalara gelmiş çalışmalarımız devam etmektedir.

Uluslararası havayolu firması Kuwait Airways ile olan görüşmelerimiz henüz başlangıç noktasındadır.

Yönetimimizin benimsediği şeffaflık ilkeleri çerçevesinde kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü

Kafa karıştırıcı 1 durum

1.5 günde "85 milyon" dolarlık anlaşma şıp diye tamamlanacak hali yok.

Bu beklentide olanlar zuhahah puhah diye klavyeye hücum etmiş tivitterda

adamları birlikte fotoğraf çektirmek için çağırdık herhalde

1.5 günde "85 milyon" dolarlık anlaşma şıp diye tamamlanacak hali yok.

Bu beklentide olanlar zuhahah puhah diye klavyeye hücum etmiş tivitterda
İşin komik tarafı hem bizim hem de onların açıklamasında görüşmeye dair bir yalanlama yok. İki tarafta anlaşma olduğu yönünde çıkan haberleri yalanlamış. Sosyal medya zaten tam bir çöplük gezgenin her yerinde

İşin komik tarafı hem bizim hem de onların açıklamasında görüşmeye dair bir yalanlama yok. İki tarafta anlaşma olduğu yönünde çıkan haberleri yalanlamış. Sosyal medya zaten tam bir çöplük gezgenin her yerinde
diyorum ya "sponsorship" "incorrect" gören iki kelimeyle çözmüş duruyor...

adamların borsası var ya da hissedarı var bilmemne, böyle haberler dedikoduya açık olan şeyler değildir. ufak firma falan değil sonuçta sponsporluğun parası Kuwati Tanıtım fonundan çıkacak falan filan.. devlet tanıtım kafası üzerinden olduğu için commercial kelimesi kullanılmıştır devam yazısında gibi düşünüyorum.

Azerbaycan - Ath madrid olayı gibi. tam bilmiyorum tabide - benzer bir mantık herhalde

valla kefal milletiz.

diyorum ya "sponsorship" "incorrect" gören iki kelimeyle çözmüş duruyor...

adamların borsası var bilmemnesi var böyle haberler dedikoduya açık olan şeyler değildir. ufak firma falan değil sonuçta sponsporluğun parası Kuwati Tanıtım fonundan çıkacak falan filan..

valla kefal milletiz.
Aynen öyle de bunları işte o gruba anlatamazsın. THY gidip Avrupa'da bir kulübe sponsor olduğunda burada kıyamet kopmuştu. İşin karşı tarafını etkileyen, ilgilendiren boyutunu düşünen yok. İki tarafın açıklamaları da gayet normal görünüyor. Hatta ben şu dakikaya kadar pek inanmıyordum ama şu an oldukça pozitif hissettirdi.

sponsor görüşmesi bile aylar sürüyor transferi düşünemiyorum

Geri
Üst Alt