Kulübümüzden Açıklama!

Yanlis yerlere cekiliyor konu

O foto günlerdir var zaten sosyal medya’da

Bugun ortaya cikan konu ayni vakif tan birinin yönetim de olmasi

Ekibimi gayet Iyi taniyorum diyordu övgüyle bahsediyordu,görmüs olduk ekibi
Yönetim kurulunda yok yalnız. Gayrimenkul Aş.'de var o bahsedilen kişi ki o o vakıfa üye mi o da belli değil.

Adminler karar mercii mi?
İsteyen istediğini savunabilir
Nesine şaşırıyorsun acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne bu sizde ki başkan konularında ki agresiflik hayrola ya. Ali kıran baş kesen gibi. Milleti bi dövmediğiniz kaldı. Fikri beyan edin tamamda. Her konusu geçince %500 adrenalin

Ne bu sizde ki başkan konularında ki agresiflik hayrola ya. Ali kıran baş kesen gibi. Milleti bi dövmediğiniz kaldı. Fikri beyan edin tamamda. Her konusu geçince %500 adrenalin
herhangi bir agresiflik yok
herkes burada fikrini istediği gibi beyan ediyor
ben nerede agresiflik yapmışım da?

illa gülücük felan mı koyalım agresif olmadığı için

Burak elmas, carsamba gunu uefaya liste verilecek , haberi yok sanirim? Keciorenden bi cocuk alabildi daha!!

Adminlerin de BE yi acayip savunması beni şaşırtıyor

Ben o adminlerle rahatlıkla Terim'in yanlışlarını, Burak Elmas'ın yanlışlarını konuşabiliyorum, hatta tartışabiliyorum. Adamlar kendi görüşünü belirtiyorlar, hata yaptıklarında da kabul ediyorlar. Buranın ilk adminini görseydin 2006da veya antunun adminlerini görseydin buranın ne kadar demokratik bir platform olduğunu anlardın renktaş. İsteyen herkes mod olarak başvurabilir, devamında süpermod, adminliğe kadar devam edebilir, görüşü kendisini ilgilendirir. UAyı savunan modta oldu, Terim'e sövende, Terimsporluda. Sonuçta kişisel görüşleri kendilerini ilgilendirir.

''O adamın vakıf başkanı olduğunu Burak Elmas bilmiyormuş. Sportif a.ş'deki Sıtkı denen adam bu adamı çekip getirmiş''
''Burak Elmas çok iyi bir Atatürkçüdür. Böyle vakıflarla işi olmaz. O Sıtkı denen adamın kulüpten gönderilmesi lazım''

k.çetinçalı

Bu eleştirilerin asıl kaynağı transferlerin yapılmadığından dolayı olduğunu kabul edelim öncelikle.

İşin komik tarafı yukarıda söylediğim düşüncede olanlarin transfer önemli değil, değerler önemli demesi. Nereden tutarsan tut fail.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt