Kulübümüzden Açıklama

Güzel açıklama artık şikecilere karşı daha somut adimlar atıcaz belli ki.

tapatalk

Yılanın başını başta kesecektin bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında gidersen böyle ileride başına bela olur işte kaymağını yedik o dönemin 2 şampiyonluk 3.senede başa bela olmaya başladılar işte

O zamanın federasyon başkanı fenerli, başbakanı fenerli, medyası fenerli, yayıncı kuruluş fenerli, rant çevreleri fenerin köpeği durumunda, muhalefet partisi liderleri fenerli ki zaten yaptırım güçleri yok :D Bunlarda düşürmeyeceğim dediler renkdaş ne yapılabilir ki? Sonra zaten BB'nin maşası demirören girdi devreye ve iyice sıvadı. Trabzonun zaten kendine hayrı yok, bursa desen girmez bu toplara... Senin sözde en etkin taraftar grubun en hafif tabiri ile hükümet yalakası, ağırı ile maşa, tetikçi. Yani onların ipini elinde tutanlar emir vermeden hareket etmezler. İplerini tutanlarda malesef GS Yönetiminden değil dışarıdan...

Ünal Aysal'ın şike operasyonundan hemen sonraki "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez" ultimatomu olmasa daha ilk seneden örtbas edeceklerdi şikeyi. En azından örtbas edemediler şükretmek lazım.

Yani bu şartlarda gene iyi bile mücadele veriyoruz.

Açıklama için bu kadar beklemenin sebebi nedir? Toptan men mi var? :smile-99:

ünal başkan gerçekleri görmüş sonunda dostlukla

hafif açıklamalarla bişey olacağı yok güzel orta geldimi çakacaksın voleyi

Azizi Türk sporundan def etmek Ünal Aysal'ın tek hedefi olmalı bunu gerçekleştirdiği takdirde bir çok şey yoluna girecektir.Td gelmiş gelmemiş bunlar çok önemli şeyler değil elbet bulunur birisi ama sporun bu kanayan yarasını kesip atmadan hiç bir şeye kalıcı çözüm bulamayız sürekli günü kurtarır kendimizi kandırırız.Başkan elinden geldiğince bu olayın üzerine gitmeli bu yolda Galatasaray adını ve ağırlığını sonuna kadar her platformda kullanmalıdır.

Açıklama için bu kadar beklemenin sebebi nedir? Toptan men mi var? :smile-99:

benim fikrim fb medyada şampiyonlar ligine gidecez gs ön eleme oynayacak diye haberler yaptırmaya başladı

dolayısıyla bizim hisselerimizde bir azalma fb hisselerinde artma meydana gelmesin diye

Dusuncelerimize tercuman olmus, medya'nin ne kadar satilik bir topluluk oldugunu gorduk, ne yazikki bahsedilen bilinçli spor kamuoyu bu medya toplulugunun yuzde 20'si bile degildir.

fb en geç yarına cevap yazacak önemli konu başlıkları lütfen yayalım;

-bu açıklamalavla gsnin pavalelci olduğu anlaşılmıştıv

-gs ve ts kumpas kuvdu gevçekler ortaya çıktığı için tutuştulav

-gs vevgi kaçıvıyov vevgisini ödesin biz 94küsüv vevgi ödedik

-şikeyi tüvkiyeye gs getivdi stvum gvaz maçını yayınlavsak yev yevinden oynav

-fb şampiyonlav ligine gidecektiv ve kumpasçılavdan hesap sovacaktıv :D :D

bunlarin beyinsiz taraftari ŞL ine gidecegini düşünüyor. ne acinasi bir durum.

Uzun zamandır ceza almıyorum.Şöyle sayıp, sövüp ceza mı alsam acaba.?

Bu siz istediniz şikeciler baskette bize bulasmayacaktiniz

Kan alacağız kan

Birden böyle bir açıklama süpriz oldu benim için.

Bu Temmuz çok eğlenceli geçeceğe benziyor.

Geri
Üst Alt