Kulübümüzden Açıklama

Tam yeri ve tam zamanıydı. Kimse teknik direktör getirilmediği ve transfer yapılmadığı için bu açıklama yapıldı demesin. Yeniden yargılama vb. gibi kararlarla unutturulmaya çalışılıyordu.

bu aciklamayi okuyacaklarini bile sanmiyorum

Açıklama güzel. Ama 3 temmuzdan beri ayda bir bu tip açıklama yapmalıydık. Şikeci olduklarını her fırsatta hatırlatıp, gerekli cezaların hala verilmediğini belirtmeliydik. Ama tabi BB dahil herkes bu şikecileri desteklerken çok kolay değil bu işler.

Birde anlamiyorum bazilari bu olayi yana birakip "teknik direktor" nerdeeee diye agliyor, ulan sikeli lige git murinyo'yu getir istersen, arkasina teneke baglayip yollarlar. Neyin derdindesin?

Noble takimiin boyle noble açiklamalari olmali.

Bu başlık altına gelip teknik direktör nerde diyenler kuştur.

Başka açıklaması yok belli ki bu açıklamadan rahatsız olmuşlar.

Bu açıklama 17 Haziran Duruşu'ndan daha önemli bir açıklama. Şikenin arkasında duran tüm güçlere... "Kıyamete kadar şikeci kalacaksınız" hatırlatması da ayrı güzel.

Baskana sallayanlar tas olur tas..

Neymis kendi cikarlari icin susuyormus..ulan siz baskanin adnan polat gibi ihale almak icin siyasilerin kcini falan mi yaladigini zannediyorsunuz..

★☆★

Baskana sallayanlar tas olur tas..

Neymis kendi cikarlari icin susuyormus..ulan siz baskanin adnan polat gibi ihale almak icin siyasilerin kcini falan mi yaladigini zannediyorsunuz..

★☆★

Başkan bu açıklamaları yapıyor diye eleştirilecek yönleri yok mu sanıyorsun.Bırakta biraz önce yapılan açıklamadan dolayı alkışlayalım.Sponsor,td ve yönetimsel bazı gerçeklerde de eleştirelim.Böylesi doğru diye düşünüyorum.

Bu yoldan dönüş yok artık, ya şikeciler cezalarını çekecek ya da biz lig'den çekiliceğiz.

Başkan bu açıklamaları yapıyor diye eleştirilecek yönleri yok mu sanıyorsun.Bırakta biraz önce yapılan açıklamadan dolayı alkışlayalım.Sponsor,td ve yönetimsel bazı gerçeklerde de eleştirelim.Böylesi doğru diye düşünüyorum.

kimse sana elestirme demiyor..bazi capsizlarin yaptigi gibi iftira edilmesin yeter..onlar kendilerini cok iyi biliyor..sen raad ol..

★☆★

Bu açıklama herşeyi unutturur kardeşim. Yarın bir gün şikeciler ceza almazsa ligden çekilme bile gündeme gelir. Gözler karardı artık.

Uluslararası yargı organlarında ceza verilmesine yol açan deliller, “Sportif” hukukun dava dosyaları arasında “kıyamet gününe kadar” en önemli kanıt olarak kalmaya devam edecektir.

Şair burada ahiretten değil 17 Temmuz'dan bahsediyor.

Keşke işe yarasa şu açıklamalar ama nerede.

Karşımızdaki tayfa da namus, etik, iyi niyet var mı ki konuşuyoruz burada?

Geri
Üst Alt