Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klasik Shaqiri veya Carlinhos haberine donmesin de.. Gerisine raziyiz.
Ona lafim yok zaten Baskani en cok destekleyenlerden birisi benim, ama 1 yildir da sacma sapan transfer planlamasina da goz yumamayiz, kadro planlamasi dogru yapilmali. Telles bu kadroya uygun yapiya sahip ayrica Gremio ve oyuncu ile her konuda anlasilmisken bizim tarafindan puruz cikmasi (haberler dogru ise) baya komik olur..
Dostum burda Tellesi kim taniyordu?yani vardisada az kisiyidi yani bu Tellesi bulanda transfer etm ek isteyende yine bu yoneticiler degilmi?.Bende bir cok transferlerden sahsen memnun degilim.Amrabat Dany Yigit gibi mesala ama zamaninda bu isimlerde TD istedi diye alindi.Net soylemem gerekirse o zaman o isimler geldigindede umutluydum yani ben kendimi futbol bilgisi olarak Fatih Terimden ustde hic bir zaman goremem.
Bu gun Telles ismi ortaya cikmis oyuncu formayla poz vermis felan filan.Ama Turkiyedeki gundemi biliyoruz ne kadar degisik 10 dakikadan sonra neyin ola bilecegini her seyin plansiz spontane yasandigini.Tellesle anlasilmis ola bilir Klubuylede ama sonradan sartlarda degimis ola bilir.
Yalniz bu aciklamadan sartlarindegistigine dair bir yazi yok.Sadece Ntvpor gibi bir yandas kruma yalancisin demisler bu kadar basit bence.
Sadece bu konu degil stadin koltuklarinin rengine gore Yonetime ve o yonetimi secenlere tepki verenler var.
Şu carlinhos için ne uğraşmıştık.
He vallah, bi geldi bi gelmedi, bi kalktik aha ucaga biniyor de bi baktik aksam oldu evinde yatiyor diye duyduk. Oraya kadar gitmesin de bu transferde.. (ben ama Carlinhos a pek sicak bakmadim ayrica, ama bu cocukta potansiyel var)
Şu brezilyalıların tripleri hiç çekilmiyo be alper