Kulübümüzden Alex Telles Açıklaması

benim aciklamadan anladigim

1-2 Güne alcaz bu genci o yüzden problem yok panpalar

Klasik Shaqiri veya Carlinhos haberine donmesin de.. Gerisine raziyiz.

Ona lafim yok zaten Baskani en cok destekleyenlerden birisi benim, ama 1 yildir da sacma sapan transfer planlamasina da goz yumamayiz, kadro planlamasi dogru yapilmali. Telles bu kadroya uygun yapiya sahip ayrica Gremio ve oyuncu ile her konuda anlasilmisken bizim tarafindan puruz cikmasi (haberler dogru ise) baya komik olur..

Dostum burda Tellesi kim taniyordu?yani vardisada az kisiyidi yani bu Tellesi bulanda transfer etm ek isteyende yine bu yoneticiler degilmi?.Bende bir cok transferlerden sahsen memnun degilim.Amrabat Dany Yigit gibi mesala ama zamaninda bu isimlerde TD istedi diye alindi.Net soylemem gerekirse o zaman o isimler geldigindede umutluydum yani ben kendimi futbol bilgisi olarak Fatih Terimden ustde hic bir zaman goremem.

Bu gun Telles ismi ortaya cikmis oyuncu formayla poz vermis felan filan.Ama Turkiyedeki gundemi biliyoruz ne kadar degisik 10 dakikadan sonra neyin ola bilecegini her seyin plansiz spontane yasandigini.Tellesle anlasilmis ola bilir Klubuylede ama sonradan sartlarda degimis ola bilir.

Yalniz bu aciklamadan sartlarindegistigine dair bir yazi yok.Sadece Ntvpor gibi bir yandas kruma yalancisin demisler bu kadar basit bence.

Sadece bu konu degil stadin koltuklarinin rengine gore Yonetime ve o yonetimi secenlere tepki verenler var.

Dostum burda Tellesi kim taniyordu?yani vardisada az kisiyidi yani bu Tellesi bulanda transfer etm ek isteyende yine bu yoneticiler degilmi?.Bende bir cok transferlerden sahsen memnun degilim.Amrabat Dany Yigit gibi mesala ama zamaninda bu isimlerde TD istedi diye alindi.Net soylemem gerekirse o zaman o isimler geldigindede umutluydum yani ben kendimi futbol bilgisi olarak Fatih Terimden ustde hic bir zaman goremem.

Bu gun Telles ismi ortaya cikmis oyuncu formayla poz vermis felan filan.Ama Turkiyedeki gundemi biliyoruz ne kadar degisik 10 dakikadan sonra neyin ola bilecegini her seyin plansiz spontane yasandigini.Tellesle anlasilmis ola bilir Klubuylede ama sonradan sartlarda degimis ola bilir.

Yalniz bu aciklamadan sartlarindegistigine dair bir yazi yok.Sadece Ntvpor gibi bir yandas kruma yalancisin demisler bu kadar basit bence.

Sadece bu konu degil stadin koltuklarinin rengine gore Yonetime ve o yonetimi secenlere tepki verenler var.

Onlari zaten anlamak guc, Ntvspor e gelince onlari zaten ciddiye almaya luzum de yok cunku Fenerbahce icin yaptiklari propaganda ortada..

Şu carlinhos için ne uğraşmıştık.

He vallah, bi geldi bi gelmedi, bi kalktik aha ucaga biniyor de bi baktik aksam oldu evinde yatiyor diye duyduk. Oraya kadar gitmesin de bu transferde.. (ben ama Carlinhos a pek sicak bakmadim ayrica, ama bu cocukta potansiyel var)

He vallah, bi geldi bi gelmedi, bi kalktik aha ucaga biniyor de bi baktik aksam oldu evinde yatiyor diye duyduk. Oraya kadar gitmesin de bu transferde.. (ben ama Carlinhos a pek sicak bakmadim ayrica, ama bu cocukta potansiyel var)

Şu brezilyalıların tripleri hiç çekilmiyo be alper

Şu brezilyalıların tripleri hiç çekilmiyo be alper

Hepsi oyle degil ama, mesela bu Telles de hic sorun cikmadi oyuncunun kendisi tarafindan, hatta aciklamalari hep pozitif, Galatasaray da oynamak gurur verici, insallah oraya giderim vs.

Carlinhos ama nazliydi, iste Brezilyadan ayrilmayi dusunmuyorum, burada kalmak isterim vs.

Dogrusunu bulmak lazim bide bunlarin cogunda transfer haklari menejer-sirketlerin elinde, onlar da tabi oyuncuya yon veriyorlar, para kazanmak icin..

Abi gidin alın gelin Coentraoyu ya. Klasik Brezilyalılar Hepsi Nazlı. (kulüpleri) . Bas al coentraoyu.

Valla bu açıklamadan anlayabildiğim daha ortada bir sözleşme yok genşler destur diyor yazar. Ama bitermi bitmezmi hiçbir fikrim yok.

Yönetim bu sefer yamuk yapmamalı ve bu çocuğu bir zahmet almalı yoksa bizden çekeceği var...

Anlamayacak ne var ?

Karşı kulüp imza atılmadan para istemiş, bizimkilerde yapılmayan kontrata para vermeyiz demiş. Önce imza sonra ödeme yani.

ulan arkadaş alamayız zordur dediğimiz drogbayı aldık sneijderi aldık bir sol bek alamadık.var bu işte birşeyler.

Brezilyalılar hakkaten kıvrak oluyorlar kime gitsek aldık alıcaz alamıycaz..... Bu ne la böyle :D Şimdi bunda durum nedir ?

ilk takviye yapılması gereken bölüm sol bek ama yönetimden hala ses yok.. zaman zaman ünal başkan da cozutuyor. pazartesi açıklama yapıyor hergün birini açıklıcaz diye. daha hala ses yok. ne telles ne salih ne veysel.. ronaldinho işine dönemese bari. zaten başkan reyes konusundan sabıkalı.. korkutma bizi başkan..

Geri
Üst Alt