Kulübümüzden Barış Alper Yılmaz ve Victor Osimhen Açıklaması

Osimhen'e bir şey olsa Barış'ı oynatırız diyordum ........... çocuğu gitti maç bitmek üzereyken onu sakatladı. Hem de Avrupa maçından hemen önce.

Küfür katsayımızı artırmayı başardı it oğlu.

Şükürler olsun. Kırık + bağ kopuğu bile olabilirdi. Çok çok ucuz atlattık.
2-4 hafta diyorlar. Bence de fazlası olmayacaktır hayırlısıyla.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayseri musabakasindan sonra 15 gün ara var

orada Kaan abdül flan alayi döner heralde

su 2 mac tzon ve kayseri yi kayıpsız gecsek kafi

osimene göre daha erken döner

Bizde ilk 11 oynadığında kötü, sonradan girdiğinde iyi oynuyor
Bizde doğru düzgün 11 oynamadı Adnan, hep bölük borcuk 10 15 dk süre verdik adama ve ona rağmen skor katkısı ortada fener dönemini iyi hatırlayın ilk yarı hep sonradan girdi 2.yari dzeko düşüşe geçip ismail bunu as forvet yapınca nasıl form tuttu 23 gol attı yanlış bilmiyorsam yani keza bu olay nelsson içinde geçerli 3 maç 90 dk oynat sonra form tutuyormu gor

Osimhen 2 hafta olmaz da Barış bu devreyi kapattı gibi düşünün

Bizde doğru düzgün 11 oynamadı Adnan, hep bölük borcuk 10 15 dk süre verdik adama ve ona rağmen skor katkısı ortada fener dönemini iyi hatırlayın ilk yarı hep sonradan girdi 2.yari dzeko düşüşe geçip ismail bunu as forvet yapınca nasıl form tuttu 23 gol attı yanlış bilmiyorsam yani keza bu olay nelsson içinde geçerli 3 maç 90 dk oynat sonra form tutuyormu gor
Yb ve bi maçta daha 11 oynamıştı baya kötüydü. Ama şimdi fırsat geldi umarım dediğin gibi form tutar

Barış devreyi kapattı muhtemelen.
Umarım bu dinlenme kendisine iyi gelir ikinci yarı geçen seneki barışı görürüz

Baris icin cok ṣukur diyorum. Ben 3-4 ay falan olur diye korkuyordum

Osimhen iṣi hiç iyi olmadi. Insallah keyseri depine yetisir. Onu kacirirsa zaten 2 hafta ara giriyor. Her iki oyuncu da icerdeki göztepe macina yetisir herhalde?

Geri
Üst Alt