Kulübümüzden Başkan Adaylarına Duyuru!

Hiç çıkmaz kulüp başkansız kalır.

Niye 50 m versinler manyak mı bunlar

Her başkan adayı 500 yada 1m tl bağış yaparak aday olması gerekir bence.

Seçilen adayın verdiği ücret bağış olarak kalır. ( İdari işler kısmında harcanabilir )

Seçilemeyen adayların ki geri verilir.

Adaylıktan ayrılmak isteyenin ki amatör branşlara sponsor olarak harcanır.

Kim ne için geliyor görmüş oluruz hem...

yiyici reis üzgün
Bu vesile ile, seçim sonrası yeni yönetim tarafından, sadece amatör şube giderlerinde kullanılmak üzere, bir milyon liralık bloke çeki Divan Kurulu Başkanlığı'na derhal iletiyor ve bahsi geçen yayına bu zihniyeti protesto etmek amacı ile katılmayacağımızı beyan ediyoruz.

sardan cöpü gibi degil :)amatöre 1 mio verdi simdiden

Her başkan adayı 500 yada 1m tl bağış yaparak aday olması gerekir bence.

Seçilen adayın verdiği ücret bağış olarak kalır. ( İdari işler kısmında harcanabilir )

Seçilemeyen adayların ki geri verilir.

Adaylıktan ayrılmak isteyenin ki amatör branşlara sponsor olarak harcanır.

Kim ne için geliyor görmüş oluruz hem...
50 milyon nerde

1 milyon nerde yav

Bu vesile ile, seçim sonrası yeni yönetim tarafından, sadece amatör şube giderlerinde kullanılmak üzere, bir milyon liralık bloke çeki Divan Kurulu Başkanlığı'na derhal iletiyor ve bahsi geçen yayına bu zihniyeti protesto etmek amacı ile katılmayacağımızı beyan ediyoruz.

sardan cöpü gibi degil :)
'protesto'

adam'da para mara yok, issizim ve yemek icin geliyorum dese daha gercekci bir aciklama olurmus

'protesto'

adam'da para mara yok, issizim ve yemek icin geliyorum dese daha gercekci bir aciklama olurmus
Para verip sonradan hüüü parami geri verin demiyor en azindan :) üstüne azda olsa simdiden 1 mio veriyor baskan olmamasina ragmen.
Hos cengiz- sardan ayni bok ve ihrac edilmeliler.

ya Öztürk ya da Elmas olmali

Para verip sonradan hüüü parami geri verin demiyor en azindan :) üstüne azda olsa simdiden 1 mio veriyor baskan olmamasina ragmen.
Hos cengiz- sardan ayni bok ve ihrac edilmeliler.

ya Öztürk ya da Elmas olmali
adam hic degilse faisiz para hibe etmis, elmas gibi kulüb'den bana maas baglayin dememis :red:

parasini isteyip r cekti diyorsun adam icrayi iptal etim diyor ve dogru iptal etti yoksa mahkemeye gider o olay ve suyu cikar
En güzeli ise Benden habersiz yapma diyisiydi yaw jajqjwhshaggah. Videolar, kayitlar olmasa inanacaktik bilmeden yapildigini. Hadi abicim hadi, apo,yigit,cengiz,günay felan acilen ihrac edilmeli

Akılcı bir rakam olması gerekiyor. 50m normal bir para mı...

Millet fakir olduğundan zenginleştikçe insanların elinin daha sıkı olduğunu unutuyor.
Tamam reis ben 50 milyon mevzusuna laf ettim zaten.

1 milyon adaylık bedeli verilebilir ama böyle bir kural olması için tüzüğe eklenmesi lazım ya da iyi niyetle yaparlar anca.

Ama kanala çıkmak için para verin demek bence aptalca.

Geri
Üst Alt