Kulübümüzden Borç Yapılandırma Açıklaması!

E uzun vadede kar mı edecegiz zarar mi bunu niye aciklayan yok yav. Tum.kulupler guya yapilandirdi birseyler ne yapilandirdi etkisi nedir soyleyen yok.

pek sıcak bakmıyordum,hayırlısı ama bu bizi boyunduruk altına sokacak muhtemelen. Kapitülasyona karşıyım

2 yıl ana para ödeme olmaması iyi gibi lanse ediliyor ama pek öyle değil gibi.

Diyelim ki ilk 2 yil sadece faiz ödüyoruz misal aylık 10 milyon lira.
3.yıl anaparaya geçileceği için birden bire ödeyeceğimiz aylık taksit 100 milyon lira olursa ne yapacağız?

Nasıl ödeyeceğiz?
Zaten gelirlerimiz sadece oyuncu maaşı ve diğer saçma branşlara anca yetiyor.

Öyle görünüyor ki yine günü kurtarma peşindeyiz.
Yöneticiler ceplerinden verdiklerini bu şekilde tahsil edip sonra ki yönetimlere yük bindiriyor.
Daha dursun'un alacaklarını vermedik.
Birde üstüne abdurrahim'in alacakları var.
Kimsede doğru düzgün açıklama yapmıyor.

2 yıl ana para ödeme olmaması iyi gibi lanse ediliyor ama pek öyle değil gibi.

Diyelim ki ilk 2 yil sadece faiz ödüyoruz misal aylık 10 milyon lira.
3.yıl anaparaya geçileceği için birden bire ödeyeceğimiz aylık taksit 100 milyon lira olursa ne yapacağız?

Nasıl ödeyeceğiz?
Zaten gelirlerimiz sadece oyuncu maaşı ve diğer saçma branşlara anca yetiyor.

Öyle görünüyor ki yine günü kurtarma peşindeyiz.
Yöneticiler ceplerinden verdiklerini bu şekilde tahsil edip sonra ki yönetimlere yük bindiriyor.
Daha dursun'un alacaklarını vermedik.
Birde üstüne abdurrahim'in alacakları var.
Kimsede doğru düzgün açıklama yapmıyor.
Benim anladigim
Mesela bankalara, faktoringe 300 milyon borcumuz var. Bu 300 milyonun faizi 50 milyon olsun. Sanirim Ziraat bankasi tum 300 milyon borcu oduyorlar ve biz Ziraat bankasina borclaniyoruz. Fakat bu sefer 50 milyon faiz yerine 10 milyon faiz odeyecegiz. Eger boyleyse bence cok guzel anlasma.

Benim anladigim
Mesela bankalara, faktoringe 300 milyon borcumuz var. Bu 300 milyonun faizi 50 milyon olsun. Sanirim Ziraat bankasi tum 300 milyon borcu oduyorlar ve biz Ziraat bankasina borclaniyoruz. Fakat bu sefer 50 milyon faiz yerine 10 milyon faiz odeyecegiz. Eger boyleyse bence cok guzel anlasma.
O kısmı güzel ancak yinede bir muamma var.

Geri
Üst Alt