Kulübümüzden Burak Yılmaz Açıklaması

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
e3c6415.jpg

Kulübümüz, Antalyaspor maçında Burak Yılmaz'ın hakeme küfür ettiği iddalarına karşı açıklama yaptı.

Atmasaydı dirseği. Atarsa konuşurlar tabi.

Küfür de varmış. Malzemeyi vermeyecektik.

Görüntülerle başka futbolcu ceza alırsa (örnek: emre, g.gönül, alves) burak da alsın.

Bizim derdimiz, küfreden emreye centilmen yakıştırması yaparken burak'ı asmaya çalışmaları...

Burak'ın da 2 etti, kişiliğiyle, futbolculuğuyla, golleriyle ön plana çıksın küfürleriyle, egosuyla, beceriksizliğiyle değil.

Görüntülerle başka futbolcu ceza alırsa (örnek: emre, g.gönül, alves) burak da alsın.

Bizim derdimiz, küfreden emreye centilmen yakıştırması yaparken burak'ı asmaya çalışmaları...

Burak'ın da 2 etti, kişiliğiyle, futbolculuğuyla, golleriyle ön plana çıksın küfürleriyle, egosuyla, beceriksizliğiyle değil.

buraga varana kadar emre ömür boyu ceza almali !

---

Emre'nin ve Caner'in küfürlerine adeta yayın yasağı koymaya çalışanların olduğu bir ortamda Burak'a yapılan gerçekten haysiyetsizliktir.

görüntülerden ceza verilecekse ben razıyım.

bizden burak ceza alırsa alır ama fenerden 3-5 futbolcu sezon sonuna kadar doğru düzgün forma giyemez.

burak yılmaz dün akşam yaptıklarıyla yönetimin maçtan önceki hakem açıklamasını taca çıkarmıştır

bizim yönetim buna rağmen hala açıklama yapıyor

Çeptalk

Dün artık maçın stresinden midir nedir, bu küfür olayını hiç fark etmemişim bile. Cidden küfür etmiş mi?

Son fenev macinda alves, emre, caner'in yaptiklarinin yaninda burak melek sayilir ki bence yalan haber malum puan farki kapandikca sikeciler ve yandas medya cirkeflesiyorlar.

yönetim emre küfür ediyo alves tekmeliyo diyo aynı günün akşamı burak küfrediyo dirsek atıyo. sonra yönetim burakı savunuyo. fblileşmenin gereği yok ben olsam buraka para cezası veriridim ki sonra konuşmaya yüzüm olsun

Dava dava dava :encouragement:

Ben gördüğümü söylüyorum. Küfür ettiği söylentisini duydum, gerçeklik boyutunu bilmiyorum. Ama dirseği gördüm. Medyada konuşulması normal.

Eğer kurallarda varsa görüntüden ceza da gelebilir. Bir şey diyemeyiz.

Diyorsak ki Fener'in oyuncuları da yapıyor onlar neden ceza almıyor o zaman gidip bu çifte standardı sağlayana hesap soralım. Oyuncumuz dirsek atmış ama fazla konuşmayın da ceza almasın demek iş değil. Burda işler böyle yürüyor diyeceksek o zaman şike de yapalım. Nasılsa cezası yok.

hahahahha şaka gibi uyarı verecekseniz burak'a verin 20 tane atak öldürdü rakibi tokatlayıp faul yaparak rezalet açıklama

Burak şerefsizlerin eline malzeme vererek büyük hata etti. Daha akıllı davranması lazımdı.

Ben gördüğümü söylüyorum. Küfür ettiği söylentisini duydum, gerçeklik boyutunu bilmiyorum. Ama dirseği gördüm. Medyada konuşulması normal.

Eğer kurallarda varsa görüntüden ceza da gelebilir. Bir şey diyemeyiz.

Diyorsak ki Fener'in oyuncuları da yapıyor onlar neden ceza almıyor o zaman gidip bu çifte standardı sağlayana hesap soralım. Oyuncumuz dirsek atmış ama fazla konuşmayın da ceza almasın demek iş değil.

Yok bence gayet normal. Görüntüden ne zaman ceza verilmiş türkiyede de bir derbi öncesi versinler?

Görüntüden ceza olsa alves 5 mac oynardı max 21 maçta

Meireles emre caner vs saymıyorum bile.

Mac icerisinde olur boyle seyler buyutulmemeli. Lakin ben Mancini ye kiziyorum. Orda dirsek var adama kol el hareketleri yapiyor haksiz bir sekilde.

tapatalk

Geri
Üst Alt