Kulübümüzden Burak Yılmaz Açıklaması

Yok bence gayet normal. Görüntüden ne zaman ceza verilmiş türkiyede de bir derbi öncesi versinler?

Görüntüden ceza olsa alves 5 mac oynardı max 21 maçta

Meireles emre caner vs saymıyorum bile.

Görüntüden ceza vermek kurallara dahil değilse zaten bizi ilgilendiren bir durum yok. Ceza gelmez hiç bir şekilde.

Bu kural varsa ve hiç devreye sokulmamışsa da yine ceza gelmez. Maçaları yemez ceza vermeye.

Ama normal şartlarda bu kural varsa ceza gelebilir ve biz bu duruma birşey diyemeyiz. Ben bundan bahsettim. Tabi ''normal şartlar'' ülkemiz sporuna oldukça uzak bir kavram.

Neyse büyük ihtimal ceza gelmez de bizim oyuncumuz da akıllı olacak, kendini sakınacak ve bu malzemeyi vermeyecek. Olay budur.

Görüntülerle başka futbolcu ceza alırsa (örnek: emre, g.gönül, alves) burak da alsın.

Bizim derdimiz, küfreden emreye centilmen yakıştırması yaparken burak'ı asmaya çalışmaları...

Burak'ın da 2 etti, kişiliğiyle, futbolculuğuyla, golleriyle ön plana çıksın küfürleriyle, egosuyla, beceriksizliğiyle değil.

:005:

Dirsek savunulmaz ki zaren bunu savunmadık bence. Burak küfür etmediğine anlam çıkartım ben ne hikmetse bizim acıklamada. Yalan uydurup linc kampsnyası yapıyorsunuz diye dava acılmıyormu burda ? Ben mi yanlış anladım yoksa? Küfür varsa ilk biz vermeyiz cezayı buraka

Görüntüden ceza vermek kurallara dahil değilse zaten bizi ilgilendiren bir durum yok. Ceza gelmez hiç bir şekilde.

Bu kural varsa ve hiç devreye sokulmamışsa da yine ceza gelmez. Maçaları yemez ceza vermeye.

Ama normal şartlarda bu kural varsa ceza gelebilir ve biz bu duruma birşey diyemeyiz. Ben bundan bahsettim. Tabi ''normal şartlar'' ülkemiz sporuna oldukça uzak bir kavram.

Konu biz olunca medyamiz çok nazik ya o yüzden mecburen her gün birer birer açıklama yapıyoruz.

Portalada ekledim ;)

Önce hakeme küfür ettiği açık açık kanıtlanan adamlar bi sevk edilsin onlara olunca çünkü masum oluyorlar.

Emre cucesi futboldan men edilsin, ondan sonra Burak'i konussunlar.

Caner tribünde otururken bile küfür ediyordu, emre ana avrat saydirdi onlar ceza almadan Burak'i gündeme getirenlerin niyeti bellidir.

Aciklama iyi olmuş.

★★★☆

bunlar yaptiklari sIke ve diger suclari icin cezalarini cekmedikce daha cok ugrasiriz bu futbol disi olaylarla.

Burakin kupa macindaki aptal misin lafi da küfür diye söyleniyordu cikti asli ortaya.. Tamamen emre belesoglunu aklamak için yapilan bir karalama programı gelmeyin oyuna. Bakin buraki da emreyi de sevk etmiyoruz ses cikarmayin diyecek PFDK.. Burakin dirsek pozisyonunun ceza almasini isterdim tabi ki her Yakima ayni standartlar uygulanması sartiyla

Burakta suyunu çıkarmaya başladı yok safa yatma demeler yok dirsek atma

Dogruya doğru

Kırmızı yı yeseydı ilk biz linç ederdık

Birileri kulağını çekmelı

Burakin kupa macindaki aptal misin lafi da küfür diye söyleniyordu cikti asli ortaya.. Tamamen emre belesoglunu aklamak için yapilan bir karalama programı gelmeyin oyuna. Bakin buraki da emreyi de sevk etmiyoruz ses cikarmayin diyecek PFDK.. Burakin dirsek pozisyonunun ceza almasini isterdim tabi ki her Yakima ayni standartlar uygulanması sartiyla

Size kesinlikle katılıyorum akif bey. Emre belözoğlu kesinlikle karakter fakiri bir insandır. Türk futboluna hizmetleri olmuştur. Ancak bu saatten sonra zararı dokunmaktadır futbolumuza.

Burak' ın dirsek pozisyonunu size soracaktım ki siz "Burakin dirsek pozisyonunun ceza almasini isterdim tabi ki her Yakima ayni standartlar uygulanması sartiyla" şu cümleyle olayı koparmışsınız zaten teşekkürler

Buragı bu hareketinden dolayı suclayıp eleştiren şerefsizdir fener zihniyetindedir.

Orda ikili mücadelenin arasına dalıp koşan adamın g.tne giren adamda suc.

iyice şikecilere benzemeye başladık

Burak'in soyledigi emre ibisininkinin yaninda kufur sayilmaz sadece birilerinin annesinin meslegini ifsa etti.

cepten

Emre şerefsizinin küfürlerinin üstünü örtmeye çalışma çabaları...

Geri
Üst Alt