Kulübümüzden Erteleme Başvurusu Hakkında Açıklama

Bu sefer yapılan açıklamayı beğendim. Özellikle iki yüzlülüklerini vurgulaması iyi olmuş.

Yaşı 30 civarı ve üstü olan hiçbir Galatasaraylıya Beşiktaş maçları derbi gibi gelmez..
Ciddiye alınacak bir oluşum değil..
Bu kadar açıklamaya gerek yok
Beşiktaş maçları 99-2000 da İnönü’de son dklarda attığımız golle beraberliği aldığımız maç (feyzinin topu ayağından kaçırdığı) maç harici hiç önemli olmadı
Heriflerin suratlarında bile meymenet yok..Ben hiç cidddiye almazdım..

Eminim birçok kişi de benim gibi düşünüyor

Açıklamayı beğendim
Talebin doğru olduğu, torpil istenmediği vurgulanmış
Konuyu saptırma çabaları da yüzlerine vurulmuş
Daha birkaç ay önce ülke puanı diye kendilerine torpil istedikleri de hatırlatılmış

Bunu resmi siteden mi paylaşmış? Blog mu lan orası bu neyin kafası??

alt tarafı bir maç ya

ne masaya yumruk vurmak için kafa kırılması lazım (ki bunu diyenlerin yarısından falzası 6-0 7-0 skor bekliyordu iki gün önce)

ne de 160 satır laf edilmesi lazım.

"Oynanmasına karar gelirse , efendi gibi misafir eder aslanalr gibi oynarız" bitti gitti.

Haksız ve adaletsizliğe gününde karşı çıkmak daha doğru geliyor bana. Misal limit meselesi zamanı ben çok böyle keskin bir çıkış hatırlamıyorum? Yanlışım ve eksik bilgim varsa lütfen düzeltin... Unutmuş olabilirim. Hani biz orada gerekeni yaptık ya da yapılmasına göz yumduk, ses etmedik sen de şimdi bir zahmet yani alttan al demek de ne bileyim geç olmamış mı... Konuşmanın detaylarına inerek yorumluyorum genelde, taraftarlık bakış açımla da alakası yok. Tutarsız şeyler var metnin içinde. Hatta altını da çizdim bir önceki postta, sen Türk futbolu için ne yaptın diyor sıfır çekip gol atmayarak gibi, sonra bize bunun için destek amaçlı arka çıkın, biz sizin için de savaşıyoruz diyor. Durumu tersine çevirin, jk şöyle bir şeyi deyip üstüne Türk futbolu için istiyoruz diye bize dese ben kabul etmem.

Güzel sokmuş lafı başkan. Mal'a anlatır gibi anlatmış. Nesini begenmiyorsunuz dostlar?

Bu neyin kafası sanki tffnin, bjknin falan çok umurundaydı türk futboluymuş, ülke puanıymış. Barca maçı bizim için daha önemli, bjk maçında idare etsek yeter. Sahanın bozulmasıda bizim işimize gelir ,barca top mop yapamaz yeni bir juve maçı görür gibiyim.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım hava şartlarından dolayı İstanbul'a gelemedi daha.Yarın da gelebilecekler gibi durmuyor.Hayatı iptal etme noktasına gelen bir kar yağışı varken, bu zemin nasıl üst üste 2 maç kaldırsın?Ne yapacağız Barça maçında?

Ertelenme yoksa bizim yapmamız gereken maçın stadını değiştirmek.Sonra bir şekilde Ömer'iydi, Alpaslan'ıydı rotasyon yapılır...

Besiktas kara yoluyla izmir’e gelsin izmir de oynayalim

Bosver türk futbolunun sorununu. Sadece Galatasarayin sorunuyla ilgilen. Bukadar ince olmaya gerek yok. Karsindakiler bunu anlayacak kapasitede değil.

Geri
Üst Alt