Kulübümüzden Felipe Melo Açıklaması

Emin Empak

Aslan Üye
c7ae325.jpg

Kulübümüz, Fenerbahçe galibiyeti sonrası oyuncumuz Melo hakkında yapılan olumsuz haberler için açıklama yaptı.

Detaylar GSC Portal'da...

Kısaca ''YA HE HE'' diyorum sana sayın Aysal.

Sen önce dediğin lafı icraate geçir ve YD yönetimini yok et TFF'nin başından.

Kısaca ''YA HE HE'' diyorum sana sayın Aysal.

Sen önce dediğin lafı icraate geçir ve YD yönetimini yok et TFF'nin başından.

Peki biz taraftar olarak ne gibi icraat gosterdik? Bu tff ye karsi :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Kuklayla değil kuklacı ile problemimiz var. A gitse B gelir. Bize değişen birşey olmaz.

:melo:En Buyuk Baskan Unal AYSAL

Açıklamalar gayet güzel ve yerinde.Ama tarafsız değil demekle olmuyor, icraat lazım, harekete geçmek lazım çok geç kalındı.

Bunlar çok hafif örenğin Meireles,Emre,Volkan örnekleri verilebilirdi veya şikeyi örtbas eden başkan tarzı baya gündem oluşturacak bir açıklama şarttı.Bunlar hemen unutulur bence çok sert değil

Bu savaş YD ile olan bir savaş değil o yüzden YD yi göndersen ne olacak? YD gider MD gelir. Yine fb yandaşlığı ve GS düşmanlığı devam eder. Asıl sorun futbola siyasetin laçka bir şekilde bulaşmış olmasıdır ve o siyasette şu anda Galatasaray'ın üzerine oynuyor. Yani yönetimin bu konuda yapabileceği birşey yok. Taraftar isterse olur, birkaç tane iktidar partisi binası ile beraber TFF binasını taşlayacaksın, birkaç tane polis otosunu devirip yakacaksın!! O zaman seni de desteklerler. Efendilik sökmez bu ülkede...

Güzel açıklama. Bir türlü kurtulamadık şu adamdan.

# tapatalk #

Hep açıklamalarla taşlıyoruz tff yi ama artık icraat lazım.Kamuoyu oluşturmak gerekiyor indirmeliyiz bu adamı.

1 sezon daha Tupkafa cekilmez, 4. yildizi Fenere taktirmadan isini birakmaz, o yuzden simdi indirme zamani..!

Artık açıklamalarda küfür etme zamanı gelmedi mi? Böylesi hiç de sert gelmiyor bana artık. Biraz hakaret, aşağılama içermeli, "haddini bil tüpçü" başlığıyla zehir zemberek bir açıklama yapmak şart oldu.

Biz taraftarda geregini yapmaz ve klavye basinda ahkam keserse daha cooook pandiklerler bizi

Geri
Üst Alt