Kulübümüzden Felipe Melo Açıklaması

TFF bi bok yiyor. Arkasından kulübümüzden sert açıklama. Oldu.

ft yi bizzat hukumet getirdi milli takıma ft de masum o zaman

Tam olarak anlamadım ama doğru FT'yi de hükümet getirdi ve masum değil.Benim söylemek istediğim laf değil icraat diyenlere.Yönetim hükümet tarafından desteklenen federasyonu nasıl indirsin.

Tam olarak anlamadım ama doğru FT'yi de hükümet getirdi ve masum değil.Benim söylemek istediğim laf değil icraat diyenlere.Yönetim hükümet tarafından desteklenen federasyonu nasıl indirsin.

e m.alı aydınları ı ılk basta hukumet ıstemedı BB damadı goksel gumusdag aday oldu.azız cıktı sectırdı ıstedıgı baskan adayını? 3 yıldır hukumet ıle nası terslestıgı malum azız yıldırımın ona ragmen at kosturuyor turk futbolunda?

e m.alı aydınları ı ılk basta hukumet ıstemedı BB damadı goksel gumusdag aday oldu.azız cıktı sectırdı ıstedıgı baskan adayını? 3 yıldır hukumet ıle nası terslestıgı malum azız yıldırımın ona ragmen at kosturuyor turk futbolunda?

Fenerbahce Turk futbolunda at kosturuyor, Aziz Yildirim sadece Fenerbahce'yi kendisine kalkan olarak kullaniyor o yuzden zaten bb indirmek istiyor.Fb ulke icinde her taraftan kollaniyor.bb daha Galatasaray baskanina randevu vermiyor, stad konusunda cikardiklari sorunlar ortada.Twitter protestosundan sonra da hemen cezayi kestiler.Bu hukumet Galatasaray aleyhine firsat kolluyor.Yonetim nasil tff baskanini indirecek?Belki Aysal yonetime hukumete yakin 1-2 isim alirsa daha uzlasmaci davranirlar, zaten en son yonetime A. Albayrak'in yerine Mehmet Karli, Candan Ercetin gibi isimlerin girmesinden epey rahatsiz oldular.Taraftar grubumuz desen polar satip, koreografi yapma pesinde, stadyuma siyaset girsin istemiyoruz diye agliyorlar.Siyaset futbolun iliklerine kadar girmis kendi kulubune zarar veriyor ama tepki gostermiyorlar.

tapatalk

Geri
Üst Alt