Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.083
- 35.204
- 3.758
hayret len hic beklemezdım valla şaşırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kotu fb, bjk, Alanya maclarina yabanci hakem ve yabanci VAR sart. VAR da yabanci olmaliKesinlikle yabancı hakem açıklaması yapılmalıdır.
bu arada bu kapkara gece bu sene çok fazla oldu.Bence sadece bu gece için değil türk futbol tarihinde görülmemiştir böyle bir kara gece..
En kotu fb, bjk, Alanya maclarina yabanci hakem ve yabanci VAR sart. VAR da yabanci olmali
Kısa bir açıklama işte. bu köpeklere bu da çok ama gerekliaçıklama nerede
Lehimize taç maç vermiyor ki maç bitince oyuncumuzu atıyor ağzını açsa hocamızı atıyorlar oyundan ses vermezsek çok değil c.tesi günü devamı geliyorBence boş hareket yarın lehimize taç verilse bu sefer karşı taraf açıklama yapacak. Bunlar birbirini yer bizde aradan sıyrılırdık hep böyle olmuştur bu iş. Bizi saha dışına çektiklerinde biz kaybederiz. Yönetim kendi popülizminde zaten hocayı falan savunamayan adamlar taraftara böyle oynuyor. Ya bu federasyonu ibra eden mhk'ya beyaz sayfa falan diyen sensin zaten.
bu sezon ıcın bu dusunce gecersiz cunku karşımızda para ile herseyi satın alırım modunda biri varBence boş hareket yarın lehimize taç verilse bu sefer karşı taraf açıklama yapacak. Bunlar birbirini yer bizde aradan sıyrılırdık hep böyle olmuştur bu iş. Bizi saha dışına çektiklerinde biz kaybederiz. Yönetim kendi popülizminde zaten hocayı falan savunamayan adamlar taraftara böyle oynuyor. Ya bu federasyonu ibra eden mhk'ya beyaz sayfa falan diyen sensin zaten.
Bence boş hareket yarın lehimize taç verilse bu sefer karşı taraf açıklama yapacak. Bunlar birbirini yer bizde aradan sıyrılırdık hep böyle olmuştur bu iş. Bizi saha dışına çektiklerinde biz kaybederiz. Yönetim kendi popülizminde zaten hocayı falan savunamayan adamlar taraftara böyle oynuyor. Ya bu federasyonu ibra eden mhk'ya beyaz sayfa falan diyen sensin zaten.