Kulübümüzden Göndermeli Paylaşım: "𝗙𝘂𝘁𝗯𝗼𝗹𝗱𝗮 𝗸𝗮𝗽𝗸𝗮𝗿𝗮 𝗴𝗲𝗰𝗲!"

Kesinlikle yabancı hakem açıklaması yapılmalıdır.

bu arada bu kapkara gece bu sene çok fazla oldu.Bence sadece bu gece için değil türk futbol tarihinde görülmemiştir böyle bir kara gece..
En kotu fb, bjk, Alanya maclarina yabanci hakem ve yabanci VAR sart. VAR da yabanci olmali

biz bize yeteriz medyası federasyonu alayını silkeleriz. yeterki cesur olun ve taraftara kulak verin, bu tiyatroya sessiz kalmayın artık. medya satılık g.wat kaynıyor,hepsi 3 maymunu oynuyor.

İşte yönetimden böyle olmasını bekliyoruz. Bizimkiler sessiz kalınca bu folloşlar daha da sapıtacak. O yüzden meydanı boş bırakmamak lazım.

Normal de bunların seviyesine inmemek lazım derdim ama biz sessiz kaldıkça bitleri daha çok kanlaniyor ve kanlanacak bu sebeple artık biraz ses çıkarmamız gerekiyor ama sadece haklı olduğumuz zaman.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Bence boş hareket yarın lehimize taç verilse bu sefer karşı taraf açıklama yapacak. Bunlar birbirini yer bizde aradan sıyrılırdık hep böyle olmuştur bu iş. Bizi saha dışına çektiklerinde biz kaybederiz. Yönetim kendi popülizminde zaten hocayı falan savunamayan adamlar taraftara böyle oynuyor. Ya bu federasyonu ibra eden mhk'ya beyaz sayfa falan diyen sensin zaten.

Bence boş hareket yarın lehimize taç verilse bu sefer karşı taraf açıklama yapacak. Bunlar birbirini yer bizde aradan sıyrılırdık hep böyle olmuştur bu iş. Bizi saha dışına çektiklerinde biz kaybederiz. Yönetim kendi popülizminde zaten hocayı falan savunamayan adamlar taraftara böyle oynuyor. Ya bu federasyonu ibra eden mhk'ya beyaz sayfa falan diyen sensin zaten.
Lehimize taç maç vermiyor ki maç bitince oyuncumuzu atıyor ağzını açsa hocamızı atıyorlar oyundan ses vermezsek çok değil c.tesi günü devamı geliyor

Pilav dan dönenin kaşığı kırılsın , bundan sonra susmak veya altan almak olmamalı kısasa kısas

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

bu sezon ıcın bu dusunce gecersiz cunku karşımızda para ile herseyi satın alırım modunda biri var
ses cıkarmadıkca dahada palazlanacaklar
kaosun ıcınde olmalıyız kısasa kısas

Yes

Geri
Üst Alt