GSC Haber Kulübümüzden Hakem Skandalıyla İlgili Açıklama!

Yabancı varınızla kısmını hiç sevmedim. Biz de istiyorduk yabancı varı. Konu yabancı var değil orta hakem
İlk penaltıyı yabancı VAR çağırdı ciddi sıkıntı var yabancı VAR'larda. Hatay maçında net elde de çağırmadılar. Dzeko'nun kırmızıda da çağırmadılar. Yabancı VAR istendi ama skandalları olan değil iyi kaliteli yabancı VAR olmalı. Skandalı olanları getirirsen manipülede edersin para ile istediğini de yaptırırsın.

Hırsız demisiz yaw daha ne olsun

illa bi yerden vuracaksiniz
orasını ipleyeni bulabilsen bugünkü ortam zaten oluşmazdı.

hiç bir şekilde yazdığın bir harfte bile karşıya malzeme olacak bir şey vermeyeceksin.

çünkü bu açıklamının arkasında fener medyasının konuşacağı şey üstü altından ziyade "ne oldu , yabancı VAR'dan vaz mı geçtiniz şimdi" diye boş boş laflayacaklar ve koyunları bunu dinleyecek.

altını çizdiğim(defalarca ve defalarca) tamamen bu . istediğini de, ama malzeme verme karşına.

İlk penaltıyı yabancı VAR çağırdı ciddi sıkıntı var yabancı VAR'larda. Hatay maçında net elde de çağırmadılar. Dzeko'nun kırmızıda da çağırmadılar. Yabancı VAR istendi ama skandalları olan değil iyi kaliteli yabancı VAR olmalı. Skandalı olanları getirirsen manipülede edersin para ile istediğini de yaptırırsın.
Yabancı varı istemeyip yerli istiyormuş gibi cümle olmuş. Orasını beğenmedim. Yerli hakemlere de sallanmalıydı. Acur da demin oraya çekti konuyu zaten. Belliydi ordan yürüyeceği

Yönetime ufak dokundurunca senden alıntı gelmesinden aşırı rahatsız oluyorum bu arada. Bir kere de yönetim yanlış yaptı de.

Ki ben öyle yönetimin her şeyini eleştiren biri değilim. Metin Öztürk'ün açıklama yapması doğruydu dedim kaç defa mesela.

Bu akşam Türk futboluna getirmek istedikleri yeni düzeni gördük!

Ağızlarından hakkı hukuku hiçbir zaman düşürmeyen ama kazanmak için gerek geçmişte gerekse bugün, her türlü yola başvurmaktan çekinmeyen bu hırsızlar, sahada rakiplerinin emeğini çalmaya devam ettiler.

Onlar için yabancı VAR, futbola adalet getirmek için değil; istedikleri ayrıcalığı sağlamak, haksız kararları vermek için var!

Tüm bu rezilliği görüp, sahada yüzleri kızarmadan sevinen bu kötü insanlara, hak yiyerek şampiyon olunmayacağını bir kez daha göstereceğiz.

Yabancı VAR’ınızla, MHK Başkanınızla, Federasyonunuzla, kullandığınız tüm aparatlarla bu ülke futbolundan gideceksiniz!

Sadece bu aciklamayla olmaz o is. Masada konusacaksin. Taraftar gazi almak ile olmuyor. Adamlar geldi stadimiza, sen ona bile birsey yapamadin. Ne anlatiyorsun abicim sen

orasını ipleyeni bulabilsen bugünkü ortam zaten oluşmazdı.

hiç bir şekilde yazdığın bir harfte bile karşıya malzeme olacak bir şey vermeyeceksin.

çünkü bu açıklamının arkasında fener medyasının konuşacağı şey üstü altından ziyade "ne oldu , yabancı VAR'dan vaz mı geçtiniz şimdi" diye boş boş laflayacaklar ve koyunları bunu dinleyecek.

altını çizdiğim(defalarca ve defalarca) tamamen bu . istediğini de, ama malzeme verme karşına.
Aynen bunu diyorum yaw. Yabancı yerli karıştırma herkese salla geç

Ben yoruldum beyler benden pas ya her maç sonrası hakem konuşulması artık gerçekten baydı. Ne biz ne onlar top oynamıyor bize bir onlara iki oluyor bla bla da izlediğim şey hakemden bağımsız zevk vermiyor yav bu kısır döngü kabak tadı verdi.

Twitterdan açıklama yaparak neyi değiştireceğiz tam olarak

Yarın federasyon binasını basmayan adamın Galatasaray'a ne faydası olabilir

Bir değil iki değil her maç farklı bir skandal
Katılıyorum. X'den açıklama yaparsan da sonunda dersinki yarın TFF'ye gidip rakibe tanınan bu ayrıcalığı protesto edeceğiz dersin. Taraftarları da taraftar hesabından çağrırsın ancak öyle bir etki olabilir yoksa X'de açıklama gidip konuşma etkisi 0 bu belli işte.

Yani begenmedim aciklamayi hukukcular aciklamalari hazirlayanlar kimse degistirelim.

Aynen bunu diyorum yaw. Yabancı yerli karıştırma herkese salla geç
bak zaten 10 dakika geçmedi acun bunu kullandı bile ... diğer vurduğun kısımları tık geçti bile...

geçen hafta metin öztürk'ün boş lafları içinde aynı şekilde bakıyorum.

senin karşında 5 yaşında mız mız çocuk var ...laf anlamaz...sen ftubolun tepesindeki her şeye baıtr , üstele ,tepkini ver , haksızlığı yüzüne vur.

ama anlamayana laf anlatmaya çalışıp, ağzına laf verme kısmı boş iş.

Yabancı varı istemeyip yerli istiyormuş gibi cümle olmuş. Orasını beğenmedim. Yerli hakemlere de sallanmalıydı. Acur da demin oraya çekti konuyu zaten. Belliydi ordan yürüyeceği

Yönetime ufak dokundurunca senden alıntı gelmesinden aşırı rahatsız oluyorum bu arada. Bir kere de yönetim yanlış yaptı de.

Ki ben öyle yönetimin her şeyini eleştiren biri değilim. Metin Öztürk'ün açıklama yapması doğruydu dedim kaç defa mesela.
Yahu senin bir mesajınla alakalı yanlış gördüğüm bir şeyi söyleyince neden illa konuyu yönetime çekiyorsun? Şu anda ne alaka? Senin yazdığın mesaj da yabancı VAR kısmını sevmedim diyorsun ben de bu yabancı VAR hakemlerinim masum olmadığını düşündüğümü nedenleriyle söylüyorum. Yazdığım mesajda yönetimle ilgili bir şey bile yok.

bak zaten 10 dakika geçmedi acun bunu kullandı bile ... diğer vurduğun kısımları tık geçti bile...

geçen hafta metin öztürk'ün boş lafları içinde aynı şekilde bakıyorum.

senin karşında 5 yaşında mız mız çocuk var ...laf anlamaz...sen ftubolun tepesindeki her şeye baıtr , üstele ,tepkini ver , haksızlığı yüzüne vur.

ama anlamayana laf anlatmaya çalışıp, ağzına laf verme kısmı boş iş.
Metinin laflar kudurtuyor ama bugünkü açıklamayı beğenmedim

Yahu senin bir mesajınla alakalı yanlış gördüğüm bir şeyi söyleyince neden illa konuyu yönetime çekiyorsun? Şu anda ne alaka senin yazdığın mesaj da yabancı VAR kısmını sevmedim diyorsun ben de bu yabancı VAR hakemlerinim masum olmadığını düşündüğümü söylüyorum. Yazdığım mesajda yönetimle ilgili bir şey bile yok.
Yönetimin eksikliğini eleştirdiğim için senden alıntı geliyor çünkü

Metinin laflar kudurtuyor ama bugünkü açıklamayı beğenmedim
olabilir, bizim muhattabımz olacak seviyede insanlar yok karşımızda.

hepsinin tepesi kim şu an , hacıosmanoğlu....direkt ona yardıracaksın

Yönetimin eksikliğini eleştirdiğim için senden alıntı geliyor çünkü
Yabancı VAR hakeminle ilgili yorumuna alıntı yaptım ve kendi sebeplerime Yabancı VAR hakemini masum görmediğimi anlattım. Mesajımda da yönetimle ilgili bir şey yok. Bu konuda yönetimle ilgili mesajlarımı da yaptım istersen bakarsın. Sen de onlara alıntı yapabilirsin.

Yabancı VAR hakeminle ilgili yorumuna alıntı yaptım ve kendi sebeplerime Yabancı VAR hakemini masum görmediğimi anlattım. Mesajımda da yönetimle ilgili bir şey yok. Bu konuda yönetimle ilgili mesajlarımı da yaptım istersen bakarsın. Sen de onlara alıntı yapabilirsin.
Bu açıklamayı yönetim yapmadı mı? Ben eksik olduğunu söylüyorum. Sen hayır eksik değil diyorsun.

Güzel diyorsunuz da bununla ilgili aksiyon alın o zaman. Bunu talep edin en azından sadece bizim maçlar için bile olur.

Yarın bariz hakem hatalarıyla maçı kazanmak istiyoruz. Hakemle şampiyon olmak istiyoruz. Yetti federasyonu tffsi hakemleri Fenerbahçeli. Kulübün başına derhal başkan getirsinler pisirik sünepe adamlardan gına geldi

Geri
Üst Alt