GSC Haber Kulübümüzden Hakem Skandalıyla İlgili Açıklama!

Bu açıklamayı yönetim yapmadı mı? Ben eksik olduğunu söylüyorum. Sen hayır eksik değil diyorsun.
Ben açıklama eksik değil demiyorum attığın mesajda yabancı VAR hakem kısmının yanlış olduğunu söyledin ben de yabancı VAR hakemlerinin masum olmadığını söyledim örnek pozisyonlarını da söyledim. Açıklama eksik değil diye bir iddiam yok benim. Aksine X'den yapılan bu açıklamaların artık bir faydası olmadığını yapılacaksa da bunun sonunda bir protesto yada hesap sorma tarzı Tff'ye gidiş tarihi saati vererek eylem yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Katılıyorum. X'den açıklama yaparsan da sonunda dersinki yarın TFF'ye gidip rakibe tanınan bu ayrıcalığı protesto edeceğiz dersin. Taraftarları da taraftar hesabından çağrırsın ancak öyle bir etki olabilir yoksa X'de açıklama gidip konuşma etkisi 0 bu belli işte.

Ben açıklama eksik değil demiyorum attığın mesajda yabancı VAR hakem kısmının yanlış olduğunu söyledin ben de yabancı VAR hakemlerinin masum olmadığını söyledim örnek pozisyonlarını da söyledim. Açıklama eksik değil diye bir iddiam yok benim. Aksine X'den yapılan bu açıklamaların artık bir faydası olmadığını yapılacaksa da bunun sonunda bir protesto yada hesap sorma tarzı Tff'ye gidiş tarihi saati vererek eylem yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Tff leventteyken yapılıyordu. Rivaya geçtiklerinden beri kimse gitmiyor uzak diye

Tff leventteyken yapılıyordu. Rivaya geçtiklerinden beri kimse gitmiyor uzak diye
Bu açıklamalar etki etmez etse şimdiye kadar ederdi. Eğer yönetim etki edecek bir şey yapmak istiyorsa taraftarında içinde olduğu bir eylem gerekir ancak o zaman etki edebilir. Bunu yapacak basiret var mı dersen yönetimde? Cevabı belli yok.

Twitter'dan yapılan açıklamayı kimse tınlamıyor.

Yankısı ve etkisi sıfır.

Bu açıklamalar etki etmez etse şimdiye kadar ederdi. Eğer yönetim etki edecek bir şey yapmak istiyorsa taraftarında içinde olduğu bir eylem gerekir ancak o zaman etki edebilir. Bunu yapacak basiret var mı dersen yönetimde? Cevabı belli yok.
Açıklamaların etki etmediğine katılmıyorum. Konuştuktan sonra son 6 maçın 5inde penaltı geldi. Sustuğumuzda 12 13 haftada sadece 2 penaltı gelmişti. Sussak gelmemeye devam edecekti eminim

Ha yönetimin fbnin kollanmasını engelleme gücü yok. Ünalın da yoktu Cengizin de Elmasın da. O işi geçip kendi maçlarımızdaki hakem yönetimini düzeltmeliyiz. Fbnin kollanması engellenemiyor

Oynanacak her maçtan önce rakipten değil hakemden çekiniyoruz. Fenerin her maçından önce rakibin yatıp yatmayacağından çekiniyoruz. Rakibi 2-0 öne geçiyor ama, herkes maçın bir şekilde oradan alınıp bu alçak namussuzlara verileceğinden emin.
Artık ülke gibi futbol da bitti. Hiç bir şeyin cezası yok. Halemler alenen satın alınıyor, rakipler de öyle. Federasyon aleni bir şekilde bize karşı bayrak açmış ama ne oluyor kardwşim, hayırdır diyen bir mecra yok.
Bir tane kibirli zengin çocuğuna kurban edildi tüm fıçutbol camiası. Ve tüm aptal taraftarı da bunun peşinde destekliyor bir şampiyonluk alırız belki umuduyla.

Yazıklar olsun.

Yabancı varınızla kısmını hiç sevmedim. Biz de istiyorduk yabancı varı. Konu yabancı var değil orta hakem
Yabancı VAR’da konunun 1. Derece Alman, İngiliz, İtalyan hakem olması işlenmeli. Portekiz, Polonya, Belçika falan sıkıntı. Kulüp haklı bu konuda. Türk hakeme para göndermede sıkıntı yaşarsın ama Polonyalıya, Belçikalıya çok rahat atar bunlar. Diyeceksinki yollayan Almana da yollar ama kabul edilmeme ihtimali falan yüksek olabilir, bilemiyorum. Şu anki yabancı VAR cidden satılmış, bariz almışlar belli.

Açıklama iyi kötüden ziyade bizim orta hakem için bastırmamız lazım.
orta hakemler de yabancı olursa Kadıköy de tek yaptıkları şey olan kaosu yapamazlar zaten bir ok oynadıkları yok.
Derbi bizim sahamızda diye türk hakemler yönetmeye devam etsin yaklaşımı çok saçma.fb nin içerde Trabzon bjk samsun gibi zor maçlarını hakem desteksiz geçmesi imkansız.

Yabancı VAR’da konunun 1. Derece Alman, İngiliz, İtalyan hakem olması işlenmeli. Portekiz, Polonya, Belçika falan sıkıntı. Kulüp haklı bu konuda. Türk hakeme para göndermede sıkıntı yaşarsın ama Polonyalıya, Belçikalıya çok rahat atar bunlar. Diyeceksinki yollayan Almana da yollar ama kabul edilmeme ihtimali falan yüksek olabilir, bilemiyorum. Şu anki yabancı VAR cidden satılmış, bariz almışlar belli.
Polonyalo Marçinyak Dünya Kupası finali yönetti. Almanla İngilizin de işportacısı war. Tek kriter o da değil

Polonyalo Marçinyak Dünya Kupası finali yönetti. Almanla İngilizin de işportacısı war. Tek kriter o da değil
İtalyan getireceksen de Rosetti gibisini getireceksin işte. Polonyalı da getireceksen Marçinyak olur anca. 1. Derece diye o yüzden yazıyorum. Çok net tarlalar sürülmüş.

Geri
Üst Alt