- 6 Eylül 2014
- 93.803
- 64.582
- 4.608
Bunlarla uğraşmayın. Bunlarin açıklarıni bulun hapis yatmalarini sağlayın. İşte ozaman korkarlar. Özellik lube ayar denen kadının bir sürü açığı vardır birazcik ugrasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendime öyle bir görev edindim evet. Buradaki kimsenin tarağın üstünde kalan saç olmasını istemiyorum bazılarına kızsam da. Ayrıca bu süreçte taraftarın yapabileceği hatalardan da kulübün etkilenmesini istemiyorum. Hukuki hak arama süreçleri dışına çıkılmazsa kulübün yarar sağlayacağını düşünüyorum uzun vadede sonraki süreçte.Rtas millete hukuken başiniza is gelir demekten başka post atmayi dusunuyormusun acaba? yoksa buna programlanmıs bir botluk görevi mi üstlendin kendine 5 postundan 4'ü bu dedigimden ibaret olduğu için soruyorum.
@Levent Kolpgün bu şikayetten bağımsız özellikle Lube ile ilgili olacak bir şeylerden bahsediyordu onun dediğine güvendim.Birşey çıkmaz.
Lube, Ercanlar falan senelerdir neler yapıyor, tek birşey oldu mu hayır, şimdi de olmaz.
liste eksik. Özellikle sistematik şekilde zincirleme yalan bilgi paylaşan ünlü ünsüz her hesap tespit edilmelli ceza soruşturması sonuçlarına göre tazminat davaları da açılmalı. Ancak bu tarz hesaplara taraftar olarak hukuki sorun olacak yorum yapılmamalı. Kendi aramızda yapılan yanlışları hoşgörürüz ama bu kişilere yapacağınız yorumlar başınıza iş açabilir.
Lütfü arıboğan davasında başlarına iş gelebilir delil olarak sundukları belgeler yasadışıysa veya kaynakları kriminal bir kişiyse. Yada bu tarz haberler için menfaat sağladıysa vs. Pek çok nedeni olabilir bekleyip görmek lazım@Levent Kolpgün bu şikayetten bağımsız özellikle Lube ile ilgili olacak bir şeylerden bahsediyordu onun dediğine güvendim.
Yıllardır her türlü çamur atılıyor, bu o kadar normalleştiki bunun bir suç olduğunu unuttu bence insanlar.Kulüp peşinden koşmuyor,şikayetçi olmuyor ki bir şey çıksın.Şikayete tabi bir suç sonuçta
Bu bana yetmez hapis yatirilmali. Bu lube ayarin üstüne gitmek lazım.Sonunda beklenen hamle geldi. Umarım hepsi Adnan Aybaba gibi her gün adliye ve karakol mesaisi yapmaya başlar da sesleri kesilir. Sıra şimdi bunlarda!
Bizim taraftari cok gozunde büyütme cengiz fb kitlesine gore kulübe aidiyetimiz cok cok zayif ozellikle bizim gibi 40 ve üzeri yaslarda olanlar icin hobi gibi gs tutmakbu tarz sosyal medya açıklamalarına zerre güvenim yok.
sadece gs taraftarının tepkisine karşılık yapılan gaz alma açıklamaları benim nazarımda.
aynı durum hakem, tff gibi konularda da geçerli.
taraftar yönetime reaksiyon alınmıyor diye tepki gösteriyor, sosyal medyadan açıklama geliyor, değişen bir şey de olmuyor.
bu tarz sosyal medya açıklamalarına zerre güvenim yok.
sadece gs taraftarının tepkisine karşılık yapılan gaz alma açıklamaları benim nazarımda.
aynı durum hakem, tff gibi konularda da geçerli.
taraftar yönetime reaksiyon alınmıyor diye tepki gösteriyor, sosyal medyadan açıklama geliyor, değişen bir şey de olmuyor.
arıboğanın mailinin hacklendiği ve şekip denilen herife iletildiği gerçeği düşünüldüğünde ortada yasadışı bir durum olduğu aşikar. şekipin de bu işin neresinde olduğu ortaya çıkarılmalıdır.Lütfü arıboğan davasında başlarına iş gelebilir delil olarak sundukları belgeler yasadışıysa veya kaynakları kriminal bir kişiyse. Yada bu tarz haberler için menfaat sağladıysa vs. Pek çok nedeni olabilir bekleyip görmek lazım