GSC Haber Kulübümüzden "Hukuki Mücadele" Açıklaması

Rtas millete hukuken başiniza is gelir demekten başka post atmayi dusunuyormusun acaba? yoksa buna programlanmıs bir botluk görevi mi üstlendin kendine 5 postundan 4'ü bu dedigimden ibaret olduğu için soruyorum.
Kendime öyle bir görev edindim evet. Buradaki kimsenin tarağın üstünde kalan saç olmasını istemiyorum bazılarına kızsam da. Ayrıca bu süreçte taraftarın yapabileceği hatalardan da kulübün etkilenmesini istemiyorum. Hukuki hak arama süreçleri dışına çıkılmazsa kulübün yarar sağlayacağını düşünüyorum uzun vadede sonraki süreçte.

liste eksik. Özellikle sistematik şekilde zincirleme yalan bilgi paylaşan ünlü ünsüz her hesap tespit edilmelli ceza soruşturması sonuçlarına göre tazminat davaları da açılmalı. Ancak bu tarz hesaplara taraftar olarak hukuki sorun olacak yorum yapılmamalı. Kendi aramızda yapılan yanlışları hoşgörürüz ama bu kişilere yapacağınız yorumlar başınıza iş açabilir.
images (15).webp

@Levent Kolpgün bu şikayetten bağımsız özellikle Lube ile ilgili olacak bir şeylerden bahsediyordu onun dediğine güvendim.
Lütfü arıboğan davasında başlarına iş gelebilir delil olarak sundukları belgeler yasadışıysa veya kaynakları kriminal bir kişiyse. Yada bu tarz haberler için menfaat sağladıysa vs. Pek çok nedeni olabilir bekleyip görmek lazım

Kulüp peşinden koşmuyor,şikayetçi olmuyor ki bir şey çıksın.Şikayete tabi bir suç sonuçta
Yıllardır her türlü çamur atılıyor, bu o kadar normalleştiki bunun bir suç olduğunu unuttu bence insanlar.

Bu biraz Dursun Özbek'e sinek ikili denilmesi gibi, kendisine de kulübüne de dokunmak çok kolay.

Halbuki insanlar o satırları yazmaya korkmalılar, Sarp Akkaya mesela kim de yargılanacaksınız yazıyor, neyle itham ediyor, elinde kanıt mı var, hep bir iddia var ama altı boş, altı boş olmasına rağmen bunlar tekrarlandıkça insanlarda algı oluşuyor.

Bu olay Ankaragücü 8-0 mevzusuna dönüyor günden güne, öyle bir algı oluşturdularki yıllardır 1-0 kazansak da şampiyon olacağımız maç için onca hikaye yazdılar, o sene biz Beşiktaş'ı havada karada, içerde dışarda yenmiş olmamıza rağmen hala bunu bilen az mesela, 20-30 yıl sonra bugünleri de böyle anlatacaklar.

bu tarz sosyal medya açıklamalarına zerre güvenim yok.

sadece gs taraftarının tepkisine karşılık yapılan gaz alma açıklamaları benim nazarımda.

aynı durum hakem, tff gibi konularda da geçerli.

taraftar yönetime reaksiyon alınmıyor diye tepki gösteriyor, sosyal medyadan açıklama geliyor, değişen bir şey de olmuyor.

Adil yargıyı etkilemeye yönelik sistematik ve örgütlü bir organizasyon varsa bu süreç sonunda açığa çıkacağına inanıyorum yeterince üstüne gidilirse.

Bu hukuki mucadelenin sonunda hic bisey olmuyor. Daha bi kere bisey oldugunu görmedim. Adamlar yarin hic bisey olmamış gibi gene yazacak cizecekler.

Sonunda beklenen hamle geldi. Umarım hepsi Adnan Aybaba gibi her gün adliye ve karakol mesaisi yapmaya başlar da sesleri kesilir. Sıra şimdi bunlarda!

sadece gs taraftarının tepkisine karşılık yapılan gaz alma açıklamaları benim nazarımda.

taraftar yönetime reaksiyon alınmıyor diye tepki gösteriyor, sosyal medyadan açıklama geliyor, değişen bir şey de olmuyor.
Bizim taraftari cok gozunde büyütme cengiz fb kitlesine gore kulübe aidiyetimiz cok cok zayif ozellikle bizim gibi 40 ve üzeri yaslarda olanlar icin hobi gibi gs tutmak
Biraz yeni nesil daha saglam ve fanatik geliyor
Bizim fener kitlesi kadar bu kulübe aidiyetimiz olsa pek cok şey farklı olurdu
Fenerlilere cok kızıyoruz filan ama köpek gibi sadıklar kulüplerine biz misal 1 sene şampiyon olmayalım ertesi sene tribünler anında boşalır
Diğer hususta bu gevşek kaypak kitle olumsuz durumlarda anında adam satan kitle bak erden olayında gördük ses cikarmayi geçtim sucluysa cezasını çeksin abi diyenler oldu yani anında sattılar
O yuzden tiksinmeye başladım artık ulke fut olundan keske birsey vesile olsada birakabilsem diyorum kaç yildir

Yüzsüzlük, arsızlık, ahlaksızlık diz boyu..

Listeye bakıyorsun, hepsi UEFA nın şike listesinde yer alanların maşaları, piyonları.. Alışık oldukları, içinde yaşadıkları pisliğe, çamura başkalarını da çekmeye çalışan aşağılık yaratıklar..

Bu troll ordusuyla hukuki yollarla mücadele, çok naif bir yaklaşım ama onlarla aynı seviyeye düşmemek gerekir..

İbrahim'e tepki gösteriyorlar ama sonra onu arayıp başkanım taraftarın gazını almamız gerekiyordu umarım kızmadın falan diyorlar bence.

Galatasaray Spor Kulübü iftira ve tehditle, organize karalama kampanyalarıyla yol almaya çalışan hiçbir yapıya bundan önce geçit vermemiş bundan sonra da vermeyecektir

Ee bu yapılara iftiralara bundan once geçit vermediysek şu an neyden şikayetçiyiz ? Sosyal medya da algı iftira gırla gidiyor tamam engellemek kolay değil herkesin her şeyi yazabileceği ortamlar bu alanlar ama böyle sırf açiklama yapmak için de açıklama yapmaya gerek yok

Lütfü arıboğan davasında başlarına iş gelebilir delil olarak sundukları belgeler yasadışıysa veya kaynakları kriminal bir kişiyse. Yada bu tarz haberler için menfaat sağladıysa vs. Pek çok nedeni olabilir bekleyip görmek lazım
arıboğanın mailinin hacklendiği ve şekip denilen herife iletildiği gerçeği düşünüldüğünde ortada yasadışı bir durum olduğu aşikar. şekipin de bu işin neresinde olduğu ortaya çıkarılmalıdır.

ayrıca hukuka aykırı elde edilmiş delilin işleme konulmasının ve arıboğana adli kontrol uygulanmasının da ne kadar hukuki olduğu dile getirilmelidir.

Geri
Üst Alt