Kulübümüzden Işıtan Gün Açıklaması!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Son günlerde bazı basın organları ve sosyal medyada Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Işıtan Gün hakkında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kendisinin futbolun dünyadaki çeşitli paydaşları ile yürüttüğü görüşmeler Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun bilgisi ve yetkilendirmesi çerçevesinde gerçekleşmektedir. Değerli çalışma arkadaşımızı bu görüşmelerinden dolayı hedef alan mesnetsiz karalamaları en güçlü şekilde kınıyor, kendisinin tereddütsüz yanında durduğumuzu ve dilerse başlatacağı hukuki sürece destek vermeye hazır olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

evet twitter tayfa aglamakta

Tweet altinda hala isitan'a sovmekle mesguller, yuh diyorum artik.

Kendisinin futbolun dünyadaki çeşitli paydaşları ile yürüttüğü görüşmeler Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun bilgisi ve yetkilendirmesi çerçevesinde gerçekleşmektedir.

yönetim hocaya bu kadar güçlü sahip çıkmadı desem katılır mısınız?

La bu Işıtan bey size ne etti

Milan başkanı, Canaydın, Ünal Aysal, Mustafa cengiz, ışıtan gün haksız bir terim haklı artık herkes uyandı ısıtan gün profesyonel yönetimle birşeyler yapmak istedi ama terim herşeyi ben yönetirim diyerek baltaladı bütün süreci sonucuda ortada oysa ki herkes ortak hareket etse kendi cebini düşünmese egoları kenara bıraksa çok iyi olacaktı herşey

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her gün bir dedikodu her gün bir açıklama bir şeyler dönüyor ama ne

İyice saçma sapan bir hal aldı kulüp
Çıksın biri adam akıllı açıklama yapsın. Bu ne arkadaş

Geri
Üst Alt