Kulübümüzden İzet Hajroviç Açıklaması

Birşey çıkacağını sanmıyorum,yine yediğimiz kazıkla kaldık tebrikler

Bu heriften hiç bir şey olmaz koparabildigi kadar para koparmaya çalışıyor.

Silinip gidecektir neyse o bizim için önemli değil de BU OLAYIN SORUMLUSU KIMSE CEZASINI CEKECEK MI BU ÖNEMLİ KURUMSALLASMA BUNU GEREKTIRIR.

Tamam bir kişi bile sorumluluk alıp istifa etmiyor anladık bari biriniz özür dileriz , Galatasaray'ın adını böyle bir şeyle gündeme getirmemeliydik desin.

Hiçbir şey çıkmaz, Ribery zamanında yapılan açıklamanın aynısı.

bekliyoruz biz sürecin sonunu, dediğin doğru olabilir ama doğmamış çocuğa don biçilmez,bu süreç lehimize sonuçlanırsa burdaki en büyük aptalda sen ve senin gibiler olur.

süreç alehimize sonuçlanırsa en büyük aptal sen olacakmısın ?

adamın parasını ödemedik, oda gitti şikayet etti şimdide başka bir takıma transfer oluyor. bundan sonra en büyük karımız hajrovicin kalan alacaklarını ödemememiz olur.

BsLb0NBCAAIJbRa.jpg:large

süreç alehimize sonuçlanırsa en büyük aptal sen olacakmısın ?

adamın parasını ödemedik, oda gitti şikayet etti şimdide başka bir takıma transfer oluyor. bundan sonra en büyük karımız hajrovicin kalan alacaklarını ödemememiz olur.

okuduğunu anlamasını öğren ilk önce boş boş konuşma ben heyecanlı ergenler gibi herhangi bir hüküm vermiş miyim ? Kötü bir sonuç çıkarsa o zaman konuşursunuz saçma salak kimse bişey demez

eğer hala bi şans varsa inşallah lehimize sonuçlanır.bunun dışında hajrovic belasını bulsun.

okuduğunu anlamasını öğren ilk önce boş boş konuşma ben heyecanlı ergenler gibi herhangi bir hüküm vermiş miyim ? Kötü bir sonuç çıkarsa o zaman konuşursunuz saçma salak kimse bişey demez

asıl sen okuduklarını anlamayı öğren =)

daha ne kötü sonuç çıkacak adam almanyada sözleşme imzalamış ?

adamın parasını ödemedik, bunu yönetimde kabul ediyor zaten. bundan sonra iyi bir sonuç çıkmasını gerçekten bekliyormusun ?

aynı ribery olayı. başkan çıksa "hajrovic gelecek elimi öpecek" dese sen onada inanırsın.

sana cevap vermemim sebebi kötü sonuç bekleyen birine "aptal" yakıştırması yapmandır.

yönetime inanmak istiyorm ama ne yazık ki bizim yönetimin beceriksizliklerini bildiğimiz için bu işte gene zararlı biz çıkacağız ama artık birileri bu zararın hesabını vermeli..

asıl sen okuduklarını anlamayı öğren =)

daha ne kötü sonuç çıkacak adam almanyada sözleşme imzalamış ?

adamın parasını ödemedik, bunu yönetimde kabul ediyor zaten. bundan sonra iyi bir sonuç çıkmasını gerçekten bekliyormusun ?

aynı ribery olayı. başkan çıksa "hajrovic gelecek elimi öpecek" dese sen onada inanırsın.

sana cevap vermemim sebebi kötü sonuç bekleyen birine "aptal" yakıştırması yapmandır.

ben kimseye aptal demedim sana okumasını öğren diyorum, hiçbir şey beklemiyorum hiç bir şeyede inanmıyorum işine bak

Hiç bir işe yaramayan, boş bir oyuncu için çıkan tantanaya bak.

Kurtulduk iyi oldu.Umarım para vermeyiz buna.

Bakalim görelim, bu durumun olusmasi icin suclu olan tek taraf bizim yónetimdir. umarim hakli cikar yönetim, Ribery de oldugu gibi bugün de elinden kacirirsan istedigin kadar bos laf et taraftar olarak ama sonucta birsey degismiyor.

Dedigim gibi bir bakalim bekliyelim neler olacak... böyle olaylar ve bir cok yüksek maliyetle bosuna alinmis oyuncularda o giden paralardan acaba kimler kar ediyor diye aklimdan geciyor.

Hiç bir işe yaramayan, boş bir oyuncu için çıkan tantanaya bak.

zaten kimse izet gitti diye tantana çıkarmıyor giden 8,5 milyon eurolara kızıyor..basketbol şubes parasızlıktan küçülürken beceriksiz yöneticiler yüzeünden milyon eurolar gidiyor.bu giden paraları son kuruşuna kadar yönetimden alcaksın başka çaresi yok..

Geri
Üst Alt