Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bizim yönetimin boş konuştuğğunu düşünüyorum
asıl mesnetsiz olanlar bizi yönetim valla kusura bakmayın.
eğer hala bu aziz yıldırım konuşabiliyorsa ve bu fenerbahçe bu ligdeyse ve hala bu oyunlar camiamıza oynanıyorsa, ya demirören gider ya da yabancı sınırını değiştiriri diyen Aysal ve ekibinin rezalet yöenetiminden kaynaklanıyordur.
Adnan Öztürk gibi babayiğit adam lazım dik duran masayay yumruğnu vurabilen genç ve dinamik bir adam.
Kısasa kısas gidiyoruz hadi bakalım...Fenerbahçe buna alışkın değildir,afallamışlardır ve arkasındaki asıl gücün direktifiyle saldıracak,sindirmeye çalışacak...İşte bu noktada atılacak geri adım bizi geçmiş günlere döndürür...
Şu anki hesaplaşma Galatasaray-Fenerbahçe'den çok, Galatasaray-Futbol Mafyası arasında. Nitekim Trabzon da bunu ifade etmiş. Fenerbahçe sadece bir paravan. Belirli bir kültürü olmadığı için mafya ve siyaset tarafından kullanılan çıkar odaklı bir yapı...
Kısasa kısas gidiyoruz hadi bakalım...Fenerbahçe buna alışkın değildir,afallamışlardır ve arkasındaki asıl gücün direktifiyle saldıracak,sindirmeye çalışacak...İşte bu noktada atılacak geri adım bizi geçmiş günlere döndürür...
Harikasınız ÜNAL BAŞKAN ve Ekibi... Yazıyı yazan ellerine sağlık, verin mahkemeye yalan makinelerini... yusuf yusuflar başlamış bile.
notvspor
"UEFA'nın "Buradaki rakamlar, Finansal Fair Play kurallarına uymadıkları gerekçesiyle alıkonulan rakamları da içermektedir" açıklaması, medyada "Galatasaray ve Trabzonspor'un tüm gelirlerine el konuldu" gibi yansıtıldı."
eğer hala bu aziz yıldırım konuşabiliyorsa ve bu fenerbahçe bu ligdeyse ve hala bu oyunlar camiamıza oynanıyorsa, ya demirören gider ya da yabancı sınırını değiştiriri diyen Aysal ve ekibinin rezalet yöenetiminden kaynaklanıyordur.
Adnan Öztürk gibi babayiğit adam lazım dik duran masayay yumruğnu vurabilen genç ve dinamik bir adam.
Twitter / Recherche - alper aslan
Eurosport müdürü hesabı kapatmış hahahahhahahahhahahah bu bile satılmışlığın itirafıdır.
O değilde iyi geçirdik bee![]()