Kulübümüzden Kamuoyuna Açıklama

ben bizim yönetimin boş konuştuğğunu düşünüyorum

asıl mesnetsiz olanlar bizi yönetim valla kusura bakmayın.

eğer hala bu aziz yıldırım konuşabiliyorsa ve bu fenerbahçe bu ligdeyse ve hala bu oyunlar camiamıza oynanıyorsa, ya demirören gider ya da yabancı sınırını değiştiriri diyen Aysal ve ekibinin rezalet yöenetiminden kaynaklanıyordur.

Adnan Öztürk gibi babayiğit adam lazım dik duran masayay yumruğnu vurabilen genç ve dinamik bir adam.

Kısasa kısas gidiyoruz hadi bakalım...Fenerbahçe buna alışkın değildir,afallamışlardır ve arkasındaki asıl gücün direktifiyle saldıracak,sindirmeye çalışacak...İşte bu noktada atılacak geri adım bizi geçmiş günlere döndürür...

Şu anki hesaplaşma Galatasaray-Fenerbahçe'den çok, Galatasaray-Futbol Mafyası arasında. Nitekim Trabzon da bunu ifade etmiş. Fenerbahçe sadece bir paravan. Belirli bir kültürü olmadığı için mafya ve siyaset tarafından kullanılan çıkar odaklı bir yapı...

Kısasa kısas gidiyoruz hadi bakalım...Fenerbahçe buna alışkın değildir,afallamışlardır ve arkasındaki asıl gücün direktifiyle saldıracak,sindirmeye çalışacak...İşte bu noktada atılacak geri adım bizi geçmiş günlere döndürür...

Şu anki hesaplaşma Galatasaray-Fenerbahçe'den çok, Galatasaray-Futbol Mafyası arasında. Nitekim Trabzon da bunu ifade etmiş. Fenerbahçe sadece bir paravan. Belirli bir kültürü olmadığı için mafya ve siyaset tarafından kullanılan çıkar odaklı bir yapı...

atilla dilaverin birkaç saat önce yazdıklarına baktın mı abi..yeniden yargılama bile uefanın elini güçlendiriyo.yani her türlü bunlar bitti.:)

Geri adım atacak olan son dönem çıkışlarının hiçbirini yapmaz , yapmaya cesaret dahi edemez ,

bu seferki başka ve karşı taraf güçlü fakat onlarda bir yerde tıkanıyor aşamıyor ,

Ünal Aysal'ın medyada da söz sahibi olmasını isteyen yada düşünen renkdaşlarım var fakat Ünal Aysal direkt olarak böyle bir şeye kalkışmaz , çünkü adamın elinde kendini ve dolayısıyla klübü koruyacak daha güçlü ve bizim passat medyasıyla kıyaslanmayacak stratejiklikte enstrümanlar mevcut ,,

Bizim uğraştığımız zorlu ise bizde zorluyuz !

Harikasınız ÜNAL BAŞKAN ve Ekibi... Yazıyı yazan ellerine sağlık, verin mahkemeye yalan makinelerini... yusuf yusuflar başlamış bile.

notvspor

"UEFA'nın "Buradaki rakamlar, Finansal Fair Play kurallarına uymadıkları gerekçesiyle alıkonulan rakamları da içermektedir" açıklaması, medyada "Galatasaray ve Trabzonspor'un tüm gelirlerine el konuldu" gibi yansıtıldı."

Harikasınız ÜNAL BAŞKAN ve Ekibi... Yazıyı yazan ellerine sağlık, verin mahkemeye yalan makinelerini... yusuf yusuflar başlamış bile.

notvspor

"UEFA'nın "Buradaki rakamlar, Finansal Fair Play kurallarına uymadıkları gerekçesiyle alıkonulan rakamları da içermektedir" açıklaması, medyada "Galatasaray ve Trabzonspor'un tüm gelirlerine el konuldu" gibi yansıtıldı."

cem uzan taa fransalardan satın alsa ya şu koduğumun kanalını.adam gibi bi spor kanalı olur ntvspor.

Herkes ayagini denk alicak bundan sonra.Gunde 200 milyon tl parayi borsada ucuranlar.Bugunde ayni parayi biz kaybedelim istemislerdir.Ama her seferinde buyuyerek ustlerine geliyoruz haberleri yok.

yine güzel açıklama

bu kadar hıyar varken sponsora da gerek yok herhalde :asd2:

eğer hala bu aziz yıldırım konuşabiliyorsa ve bu fenerbahçe bu ligdeyse ve hala bu oyunlar camiamıza oynanıyorsa, ya demirören gider ya da yabancı sınırını değiştiriri diyen Aysal ve ekibinin rezalet yöenetiminden kaynaklanıyordur.

Adnan Öztürk gibi babayiğit adam lazım dik duran masayay yumruğnu vurabilen genç ve dinamik bir adam.

Adnan Öztürk politikaya girmenin peşinde, yani anında dönüverir hiç anlamazsın.

Milliyet servis etmiş bu yalan manipülatif haberi 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasından söz ediliyor bu haberi servis eden kişi kim acaba

Yönetimin bu dik duruşu beni gururlandırıyor bundan önceki yönetimlerin alayı sünepeydi sessizdi

Bunda sonra Hattı müdafaa yoktur Sathı müdafaa vardır, O satıh bütün spor branşları, görsel ve yazılı medyadır. Geldiğiniz gibi gideceksiniz Türk sporundan!!

Adnan Öztürk dediğiniz adam sadece laftan ibaret Basket maçına çıkmama kararında yönetimin yanında olacağına yorum yok deyip geçiştirmiştir.

Geri
Üst Alt