Kulübümüzden Kamuoyuna Açıklama

Melih Akan

Berlin Panteri

url]

Kulübümüzden Kamuoyuna Açıklama!

Detaylar GSC Portal'da...

İşte bu yönetim..

Yönetim transfer bütçesini tazminat davalarından çıkaracak galiba.Herkese dava açıyoruz.Şaka bi yana, yalan yazarken iki kere düşünecek bu haberci müsveddeleri bundan sonra.

Son zamanlarda gerçekten yönetim tarzında düzelme var

Birde sportif konularda güzel hamleler yapılırsa çok doyurucu olur

cok ıyı bunu devamlı olarak yapılması gerekıyor...ama acıklamalarımızda adnan ozturk un eksıklıgı cok bellı :)

Milliyet gazetesi denilen satılık kalemler köşesi son dakşka olarak vremişleri hemde uefaya dayandırıyorlar habri???

Donlarina kadar alin serefsiz pisliklerin !!

Bu Fener medyasini delik desik etmek lazim, hepsi ahlaksiz haram para kazaniyor.. Utanma falan da yok adamlarda..

''Sermaye Piyasası’nın değerlerini etkileyebilecek, yalan,yanlış, yanıltıcı, mesnetsiz bilgi veren, haber yayan, yorum yapan gerçek kişilerle, tüzel kişilerin yetkilileri ve bunlarla birlikte hareket edenlerle ilgili olarak SPK kanununun ilgili maddeleri uyarınca 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve ağır para cezası ile cezalandırılacağı hükme bağlanmıştır.

Bu kişiler ve yayın organları hakkında yarın SPK’ya, kanuna muhalefetten suç duyurusu yapılması için başvuruda bulunulacak, ayrıca tazminat davaları açılması doğrultusunda gereken işlemlere derhal başlanacaktır.''

:encouragement:

İşte böyle ya agresif tutum sergiliyelim biraz.

ben bizim yönetimin boş konuştuğğunu düşünüyorum

asıl mesnetsiz olanlar bizi yönetim valla kusura bakmayın.

eğer hala bu aziz yıldırım konuşabiliyorsa ve bu fenerbahçe bu ligdeyse ve hala bu oyunlar camiamıza oynanıyorsa, ya demirören gider ya da yabancı sınırını değiştiriri diyen Aysal ve ekibinin rezalet yöenetiminden kaynaklanıyordur.

Adnan Öztürk gibi babayiğit adam lazım dik duran masayay yumruğnu vurabilen genç ve dinamik bir adam.

Satılmış köpekler !!!

BERkay & eKİN & Berkin

Kaç tane tazminat davası açıldı bunların sonucunu da takip etmek lazım..önceki davalar ne oldu mesela..

@twtmel

Geri
Üst Alt