Kulübumüzden Kasıtlı Yalan Haberler Hakkında Açıklama

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
Kasıtlı Yalan Haberler Hakkında

Bugün sosyal medyada yer alan ve Galatasaray armasını taşıyan oyuncularımıza yönelik ahlaksızca ve külliyen yalan ifadelerle dolu olan ithamları yakından takip ediyoruz.

Hafta başından bu yana teknik ekibimiz, kaptanlarımız ve oyuncularımız pazar günü çıkacakları karşılaşmaya odaklanmışken kasıtlı yaratılmaya çalışılan kaos ortamının farkındayız. Galatasaray camiasının bütün paydaşları bilmelidir ki; armamızı taşıyan sporcularımıza yönelik yapılmaya çalışılan bu haberler aciz bir kampanyadan ibarettir.

Önümüzdeki süreçte de benzeri provokasyon ve itibar suikastlerini yaymaya çalışanlara yönelik kamuoyu bilgilendirmelerini daha sık yapacak olup, oyuncularımızı karalama haddini kendinde görenlerden hukuk önünde en sert şekilde hesap sorulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Ne diyorlardı topçularımız hakkında FTsporlular?

Çıbanın başı ftsporlu harun

Ben hep abartı bulurdum, o kdr da olmaz derdim ama bu süreçte şunu anladım ki, gerçekten terimin medyası varmış. Bu söylem doğruymuş.

Rezalet. 9 maç 1 galibiyet alınan dönemde 3-4 haftadır yapılanların, söylenenlerin çeyreği söylenmedi.

Ben nedense bu olayın yalan olduğunu düşünmüyorum ya. Daha doğrusu beklerim yani. Bunu bile yapmış olabilirler.

Ben hep abartı bulurdum, o kdr da olmaz derdim ama bu süreçte şunu anladım ki, gerçekten terimin medyası varmış. Bu söylem doğruymuş.

Rezalet. 9 maç 1 galibiyet alınan dönemde 3-4 haftadır yapılanların, söylenenlerin çeyreği söylenmedi.
Daha bugün unuttum valla a sporda bi yorumcu gs üst üste 4te 0 çekmez bu yeni hoca hiçbir şey yapmıyor, o zaman Fatih terim boş yere yollandı dedi. Üşenmeyip bi açıp baksaymış keşke fikstüre keşke

Kimse yok mu beni aydınlatacak :asd: 30 saattir elektrikler yoktu.

Olmuş yada olmamış meselemiz asla bu olmamalı. Asıl mesele sozde gazeteciyim diye geçinip mevzu Galatasaray olunca en ufak olumsuzluğu sosyal medya Filan pompalayanlara gerekli müdahale daha sert olmalıdır. Bu bahsedilen olan tüm takımlarda oluyordur. Hele o harun Muslu Fatih hoca gittiğinden beri alenen bu tarz abuk sabuk içte kalması gereken olayları servis etmeye kalkıyor. Savunmasıda gaseteciyim ben yaaa

Serdar sarıdağ gibi sapına kadar tinerci herif bile güldğ geçti habere bunları yapmayan futbolcu mu var diye. Enteresandır bizim medya körüklüyor, ua veysel giley bile utanmadan yazı pylaşmış, bi yerden talimat verilmiş anlaşılan

Bütün programlarda en çok Galatasaray konuşuluyor,Fenerlisi Beşiktaşlısı bütün yorumcular habire bizim takımımızdan bahsediyor.Mesela Gedson u alan takım konuşulması gerekirken almayan Galatasaray olduğu için sadece biz konuşuluyoruz.

Dört bir yanımızdan baskı,saldırı altındayken bir de içimizde ayrılıyoruz.FTsporlu,Terimciler gibi kalıplar oluştu, sanki bir düşmandan bahseder gibi bahsediyor bazı renktaşlarımız.

Diğer takımlara gönül verenler istediği kadar uğraşsın Galatasaray a ufacık zarar veremezler ama biz kendi içimizde bile böyle bölünmüşsek,bu sene için gerçekten korkmaya başladım.Umarım en yakın zamanda galibiyet serisi başlar ve sadece takıma,oyunumuza odaklanabiliriz.

Lan alkol içti diye futbolculara laf mı attı şerrolar? vay anasını yahu olaya gel..

Bu Can Tongo denilen adam her gün oda açıp, her gün Elmasa sövdürüyor. FT kovuldu, ibra etmeyelim mantığıyla devam edip duruyorlar. Kim bunlar? Necidir? Nerden türediler? Cüneyt kim, aries34 denilen herifler kim? Haluk Yürekli gidip nasıl sövebiliyor takımımın başkanına? Rezillik diz boyu. İbra ettirmeyeceğiz diyip gerekçe yok.

Bu Can Tongo denilen adam her gün oda açıp, her gün Elmasa sövdürüyor. FT kovuldu, ibra etmeyelim mantığıyla devam edip duruyorlar. Kim bunlar? Necidir? Nerden türediler? Cüneyt kim, aries34 denilen herifler kim? Haluk Yürekli gidip nasıl sövebiliyor takımımın başkanına? Rezillik diz boyu. İbra ettirmeyeceğiz diyip gerekçe yok.
Kim ipler o vasatları ya. Takılsınlar ergenleri yayınlara toplayıp.

Soru, bu medya saldırıları neden terim varken değil de, terim görevden shutlandıktan sonra başladı. niye bu süreçte artış gösterdi bu tür saçmalıklar.
Basit betçiler ve bazı sözde gazeteciler(Harun Muslu vb) etkileşim peşindeler bunu şuan en kolay almanın yolu bu.

Geri
Üst Alt