Kulübumüzden Kasıtlı Yalan Haberler Hakkında Açıklama

Ben zerre tanımıyorum ama sabaha kadar konuşuyorlar, arada tanıdık simalarda geliyor. Yemin ederim kafalar 1 milyon.
Arada sırada da ben gsnin içindeki karışıklığın burada konuşularak aydınlatılması için oda açıyorum diyor. Ulan siz kimsiniz de çözüm bulacaksınız :) ortalığı karıştıran zaten siz ve sizin gibi dallamalar :)

Sosyal medyanın en tehlikeli yanı biraz kitle yapanın kendini otorite sanıp ona göre hareket etmesi. Tam olarak bu oluyor.
Gelen üyeye ilk soru şu oluyor, siz ibra edecek misiniz? Ben böyle bir olay görmedim hiçbir zaman. Gelen kişilerden aklı başında olanlar ibrasızlığın ne kadar tehlikeli ve saçma birşey olacağını söylemesine rağmen hırsız dendi(sebebi transfer döneminde alınanlarmış yaz dönemi), FTyi kovdu dendi. Çapsız kişilerin çevresine çapı olanlarda gelmeye başladı. Bundan güç alıp Galatasaraya saldırmaya başladılar. Ben bu dönemi çok gördüm ne yazık ki.. FT gittiğinde veya gelmek istediğinde hep bu oluyor.

Bütün programlarda en çok Galatasaray konuşuluyor,Fenerlisi Beşiktaşlısı bütün yorumcular habire bizim takımımızdan bahsediyor.Mesela Gedson u alan takım konuşulması gerekirken almayan Galatasaray olduğu için sadece biz konuşuluyoruz.

Dört bir yanımızdan baskı,saldırı altındayken bir de içimizde ayrılıyoruz.FTsporlu,Terimciler gibi kalıplar oluştu, sanki bir düşmandan bahseder gibi bahsediyor bazı renktaşlarımız.

Diğer takımlara gönül verenler istediği kadar uğraşsın Galatasaray a ufacık zarar veremezler ama biz kendi içimizde bile böyle bölünmüşsek,bu sene için gerçekten korkmaya başladım.Umarım en yakın zamanda galibiyet serisi başlar ve sadece takıma,oyunumuza odaklanabiliriz.
Çok haklısın. Yalnız burası için değil Twitter'da olanlar için söylüyorum adamların çoğu kendine Terimçi vb. yakıştırmasını yapıyor. Terim'e istediği adamlar alınmadı yazanlar falan var daha neler neler yazıyorlar aynı kişiler. Hatta sezon başındaki transferlerle komisyon döndürmüş Elmas yazanı gördüm. Terim olmasa Galatasaray Anadolu kulübü olur diye yazanları gördüm. Bu ayrışmayı yapanlar betçi tayfalardır.

Çok haklısın. Yalnız burası için değil Twitter'da olanlar için söylüyorum adamların çoğu kendine Terimçi vb. yakıştırmasını yapıyor. Terim'e istediği adamlar alınmadı yazanlar falan var daha neler neler yazıyorlar aynı kişiler. Hatta sezon başındaki transferlerle komisyon döndürmüş Elmas yazanı gördüm. Terim olmasa Galatasaray Anadolu kulübü olur diye yazanları gördüm. Bu ayrışmayı yapanlar betçi tayfalardır.
betçi tayfa ne demek hocam?

Cok tuhaf isler oluyor

Euro 2016 da milli oyuncularin kamp yaptigi otel de ayni haberler servis edilmisti

Bu tarz bir kriz kimin isine yarar kasitli cikiyor boyle haberler

Ne yalani yav. Daha birkac sene once Babel lemina falan playboy modelleriyle yakalanmadi mi? Benim bu kadroya olan inancim o malum hazirlik maçında yedigimiz hazin gollerden sonra söndü.

Ne yalani yav. Daha birkac sene once Babel lemina falan playboy modelleriyle yakalanmadi mi? Benim bu kadroya olan inancim o malum hazirlik maçında yedigimiz hazin gollerden sonra söndü.

Her takımda olan şeyler. Anasını satayım, lisedeyken gezide bizde kağıt oynadık, bizde birşeyler götürdük. 25-30 yaşında adamlar alkol tüketti diye olay mı oluyormuş? Gönderdiğim linkte FT dönemiyle alakalı Suatın açıklamalarını dinle lütfen. Ne yaparsan yap ne bir kare resminiz çıkar, ne bir cümle ropörtajınız çıkar diyor. Nasılsa FT gittiği anda futbolcu alkol aldı diye haber çıkıyor. Bu haberler çok ağır şerefsizlik içeriyor.

Her takımda olan şeyler. Anasını satayım, lisedeyken gezide bizde kağıt oynadık, bizde birşeyler götürdük. 25-30 yaşında adamlar alkol tüketti diye olay mı oluyormuş? Gönderdiğim linkte FT dönemiyle alakalı Suatın açıklamalarını dinle lütfen. Ne yaparsan yap ne bir kare resminiz çıkar, ne bir cümle ropörtajınız çıkar diyor. Nasılsa FT gittiği anda futbolcu alkol aldı diye haber çıkıyor. Bu haberler çok ağır şerefsizlik içeriyor.

Tabi onlarda kazandiklari paralari bir sekilde 'yeme' derdine duseceklerdir. Ama malum, bu oyuncular ulkemizde bir çeşit saygınlık kazanmış ve tanınmış kişiler. Okadar insan bu oyunculari kendilerine ornek almış. Eglenmeliler tabi, ama herşeyin bir yeri yordamı olmalı. Hele ki senin takimin boyle rezalet bir pozisyondayken sen boyle alem peşinde olursan bizim millet bunu tuhaf karşılar ağa. Bunda değişik birşey yok.. ha bunlari servis edenler kesinlikle örgütlü. O ayri konu.

Ama ben bizim oyuncularin renklerimize besledikleri aidiyetten şüpheliyim

Tabi onlarda kazandiklari paralari bir sekilde 'yeme' derdine duseceklerdir. Ama malum, bu oyuncular ulkemizde bir çeşit saygınlık kazanmış ve tanınmış kişiler. Okadar insan bu oyunculari kendilerine ornek almış. Eglenmeliler tabi, ama herşeyin bir yeri yordamı olmalı. Hele ki senin takimin boyle rezalet bir pozisyondayken sen boyle alem peşinde olursan bizim millet bunu tuhaf karşılar ağa. Bunda değişik birşey yok.. ha bunlari servis edenler kesinlikle örgütlü. O ayri konu.

Ama ben bizim oyuncularin renklerimize besledikleri aidiyetten şüpheliyim
İbrahim hocam lütfen, arkadaş arasında neler neler olur. Tıp fakültesinde prof ve doçent, alanlarında Türkiyede parmakla gösterilen 10 hocayla ingilizce dersi yapıyorduk, araya kurumun balkonuna her çıkışımızda hocalar ordaki kızları kesiyordu, onlar hakkında muhabbet ediyorlardı. Derste fantazilerini konuşurduk adamların, psikiyatr arkadaşın fantazisi mesela borderline birisiyle ilişkiydi. Aynı şekilde hakim, savcı ve avukat arkadaşlarla ders yaparken konuşulanları duysan dudağın uçuklar.

Bunları neden anlattım, insanın eğlenceye daima ihtiyacı vardır. Alkol aldı, kağıt oynadı, nagile içti vs gibi haberleri dünyanın en büyük sırrı gibi paylaşanların hiçbir şekilde halis niyeti yok. Sanki futbolcu diye put gibi duracak, birşey yapmayacak. Takımı benimsemeyenden ziyade her boka ıslıklayan, Terim varken gıkını çıkartmayan dengesizin önde gideni, aklını kullanmayan biatçı bir taraftar profilimiz var. Buda ne yazık ki sıkıntı yaratıyor, oyuncular diken üstünde.

Dogrudur heralde bu haber kamp da canlari sikiliyordur beyfendilerin, asil sorun bunu kim disariya sizdiriyor?

FT ye yakın gazetecilerden bu haberlerin çıkması manidar!

Soru, bu medya saldırıları neden terim varken değil de, terim görevden shutlandıktan sonra başladı. niye bu süreçte artış gösterdi bu tür saçmalıklar.
bu sorunun da sorusu var
1-terim mi yaptırıyor yani bunu diyosun :d

terim korkusu mu sevgisi mi saygısı mı ne derseniz diyin basın mensuplarının terim e karşı davranışları hep olumlu yöndeydi. başka antrenörlere sorulan soruların bir çoğu terim e yöneltilmiyordu. bu zamanında kendilerine yapılmış bir iyilikte olabilir, iş seçeneği de... veya bilmediğimiz maddi manevi baska seyler de. amma bu demek olmuyor ki terim yaptırıyor bu haberleri.

sen kampa yönetici göndermezsen, basında bu haberleri yapanlara karşı bir tavır sergilemezsen olacak olan budur. ortada bir suçlu varsa elmas ve yönetimidir. hukuki yönden hakkımız savunalacaktır açıklamasını yapmakla olmuyor bu işler. sonuçlandırabildiğin ve bunu tekrar açıklama yaptığın sürece bu tarz yazıların önemi vardir. yönetiminin süresinin yetmeyeceği davalarla korkutamazsın bu haberleri yapmaya cüret gösterenleri.

Paranoyak mısınız yahu herşeyi Fatih Terim’e bağlıyorsunuz 😁 Hoca varken basındakilerin maçası yemiyor yada hocayla ilişkiler sebebiyle haber yapmıyorlar, hoca gidince herkes haberini yapıyor olay bu.
Elmas hiçbişeyi yönetemediği gibi bunu da yönetemiyor, kuş uçsa haber oluyor artık.

Geri
Üst Alt