Kulübümüzden Mancini'ye Kutlama Mesajı

12.5 m € tazminatı bıraktı adam. senin benim gibi sözde en büyük gsliler bile göstermez böyle bir karakterli duruşu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaklaşık bütün sözde Galatasaray lı aldı hep tazminat larını, büyük kısmı mahkemeye giderek bide aldı.

12.5 m € tazminatı bıraktı adam. senin benim gibi sözde en büyük gsliler bile göstermez böyle bir karakterli duruşu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bok bıraktı

O ara transferdeki leşlerin komisyonları manciniye gitti büyük ihtimal

Normal değildi o sirkülasyon

Mancini Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde futbolu bilmiyor diyenler şimdi kalkmış büyük hoca diye yalakalık yapıyor. Türk medyasindan bahsediyorum evet!

Mancini >>>>>>>> terim

CHANGE MY MIND
Türk medyası kadar taraftar aslında. Hayatlarında başarıya birilerinin destekleriyle ulaşmış insanlar ha diyince başarının gelmesini istiyor. Bu işlerin teknik detaylarıyla alakası olamayan insanlar bunlar. Bi kısimda hiçbir şey elde edememiş mutlu olabileceği seylerin tez zamanda gerçekleşmesini isteyen kişiler. Mutluluğu bunda arayanlar yani. Saçma sapan bir paradoks Türk futbolu da. Taraftarı da.

GSCimbom Mobile App

Mancini hocam adamdır.Fatih hocam ise kraldır.İkisini birbirine kırdırmaya çalışanlar ise madamdır.

Tazminati birakti demeyelim de tazminatin pesinden kosmadi. Yani istese kovulana kadar devam ederdi.

Geri
Üst Alt