Kulübümüzden Metin Görgün’ün İntiharıyla Alakalı Ortaya Atılan İftiraya Yönelik Açıklama

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Uzun yıllar formamızı terletmiş olan eski milli oyuncularımızdan Metin Görgün’ün vefatı ile ilgili olarak bugün www.odatv4.com internet sitesinde yer alan “Spor Dünyasını yasa boğan intihar… Galatasaray’a yazdığı mesaj” içerikli haber ile alakalı bir açıklama yapma gereği doğmuştur.
Bahsi geçen haberde Metin Görgün’ün Galatasaray’dan 5 Milyon TL’lik alacakları sonucunda finansal olarak krize sürüklendiği ve girdiği bunalım sonucu kendisini Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden atmak suretiyle intihar ettiği ifade edilmiştir. Söz konusu haber içeriğinde yer alan bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Nitekim Promega Tekstil Ürünleri San.ve Tic.Ltd.Şti tarafından da konu hakkında yapılan açıklamada Kulübümüz iştiraki olan Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş’den vadesi geçmiş herhangi bir alacakları olmadığı kamuoyuna duyurulmuştur.

Hem Kulübümüzü hem de yönetim kurulumuzu zor durumda bırakmaya yönelik, iyi niyetten yoksun, gerçeklik ve doğruluk ilkelerine aykırı bu tarz haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Bu vesileyle merhum Metin Görgün’e bir kez daha Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve Türk Spor camiasına başsağlığı dileriz.

Kamuoyuna saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü Derneği

Son düzenleme:
Böyle bir adice iftirayı kim niye atmak zorunda kalıyor?

Bu kadar alçalmanın manası nedir yav

Yeni sansür yasası çalışmıyor mu?
Abv kim böyle adice bir iftira attıysa

Bu arada bu OdaTv 1 değil 2 değil 10 yıldır gayrıresmi Fenerbahçe Resmi Sitesi ayarında haberler yapıyorken bizim adım atmıyor oluşumuz da yönetimler değişmesine rağmen skandal.

Rus muhibi zattirizorttv ipin ucunu kaçırıp Galatasaray'a iftiraya başlamış. Derhal dava vs. açılmalı.

Odatv hep aynı değişen yok. Gözü dönmüş fenerlilerin işgal ettiği yerlerden birisi. Ne ilk vukuatları nede son olacak.
Umarım bu yeni yasayla birlikte okkalı bir ceza yerler
Aşı karşıtı dezenformasyonları sebebiyle çoktan engel listeme dahil etmiştim kendilerini

Aşı karşıtı dezenformasyonları sebebiyle çoktan engel listeme dahil etmiştim kendilerini
Ben hep bunu diyorum işte. Bu solcu geçinen bir rezil kaymak tabaka var ülke siyaseti el değiştirsin futbol bugünkü halinden daha boka batacak buna hazır olalım. Fenerim de fenerim diye ortada gezecekler.
Hükümette bir ağırlıkları yokken bu derece alçakça davranan tipler gücü eline geçirince neler yapacak göreceğiz.
O sebeple hızlı bir şekilde bunları bertaraf edecek hamleler yapmak gerekiyor.

Sahamızda kupa da kaldırtırlar keyfi bir şekilce ceza da verirler transfer de yaptırmazlar. Karşılaşacağımız zihniyet kendini kaybetmiş ezik fenerli zihniyeti. En kültürlüleri olan tarzını sevip dinlediğim Uğur Dündar misal iş spor olunca bu heriften direkt uzaklaşmak gerekiyor bunlar sebebiyle artık tıp literatürüne fenerbahçe hastalığı diye bir hastalık olarak girmeli. Kendilerini deli gibi yapıyorlar.

Sosyal medya yasası çıkmıştı noldu ona? Hani provakasyon amaçlı, yalan ve iftira haberlerini durdurmak içindi ya hani nerde?
Yasa sadece akp ye mi var?

Sosyal medya yasası çıkmıştı noldu ona? Hani provakasyon amaçlı, yalan ve iftira haberlerini durdurmak içindi ya hani nerde?
Yasa sadece akp ye mi var?
Passolig de tribündeki seyircileri kameralarla tespit edip kulüplere kapama cezası vermemek, kişiye ceza vermek amacıyla getirilmişti. İnanana tabi.

Promega tekstil, Galatasarayin vadesi gecmis borcu bulunmamaktadir diye aciklama yapmis acarsin bakarsin..!

Hala bu lafin ustune eveveve yapiyorsan da sende bir kahpelik vardir.Ki zaten ne mal oldugunuz ortada..

Hic pirim vermeyin boylelerine.Yuklu ve kaldiramayacaklari buyuk davalar acin da ama nerde bizde o hukuk ekibi..

Galatasaraya kufur eden kisileri kulupteki hukukculara iletiyoruz ya bosverin coluk cocuk yaziyordur diyorlar..

Burda bir yanlis anlama falan yok kasitli yapiliyor bu tarz seyler Galatasaraya.

Geri
Üst Alt