Kulübümüzden Muslera Açıklaması: “Kırık yok”

Genel kanı milli ara sonrası döneceği konusunda ama asıl sıkıntı Bayern maçında yok.

Kas yırtılmasının ne kadar sürede iyileşeceği, yaralanmanın yerine ve ciddiyetine bağlıdır. Genellikle 1 ila 2 hafta içinde iyileşmekte ve belirtileri 4 ila 6 hafta içinde tamamen kaybolmaktadır

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gunaya guvenenim tam.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Nasıl rahatlayacak yav. Sorun 8+3 değil ki.
Keremin surekli oynamasi bir sorun bana gore..

Keremi seviyorum ama ordaki tum oyunculari yabanci oyunculardan kurabiliriz.

Gerci Kaan takima girince gerek yok diye sorun degil diyorsun sanirim.

Yoksa Kerem surekli oynamak zorunda kaliyordu. Ondan dedim

Artık Muslera sız bir takıma yavaş yavaş alışmalıyız. Günay bu şansı değerlendirmeli. Zaten en önemli sorunumuz kale değil.

Kasımpaşa'lı nokta nokta çocuğu penaltı almak için adamın koluna vurdu. Fener olsa depar bile atmazdı. Inşallah tez zamanda iyileşir.

Gecmis olsun

Milli ara dan sonra takima döner

cünüp biraz heralde kaptanımız. kendine bakmasında maşallah bişey yok da darbeye bağlı bu kadar sakatlık geçiren kaleci az bulunur. ayı yogi 20 yıl kalecilik yaptı tribüne yumruk şov yaparken omzunu çıkarması hariç hiç hatırlamam büyük sakatlığını.

Adam bilerek kendini yere bırakıyorum penaltı alayım diye. Sonuçta Muslera sakatlanıyor. Beleş penaltı alacağım diye Bayern maçı öncesi as kalecimiz sakatlanıyor. İlk Bayern maçından önce İcardi yi sakatladılar, şimdi de Muslera’yı. İnsanlıktan çıktı artık ülke futbolu. Bizim yönetimin de bu sert ve kalleş futbola tepkisizliği can sıkıyor. İnsan sağlığı söz konusu.

abi bu günay'daki şanssızlık nedir yaa :dd

muslera'nın arkasına geliyorsun belki 50 maçın 48inde muslera oynayacak.

herife ilk denk gelen maça bak bayern deplasman :/

Geri
Üst Alt