Kulübümüzden Muslera Açıklaması: “Kırık yok”

Geçmiş olsun kaptanımıza

Kritik maç öncesi dinlenmesi gerekti rakip birde fenerin mamalı finosu bu maç zaten birşey olacağını sezmiştim olan muslera ya oldu

Keremin surekli oynamasi bir sorun bana gore..

Keremi seviyorum ama ordaki tum oyunculari yabanci oyunculardan kurabiliriz.

Gerci Kaan takima girince gerek yok diye sorun degil diyorsun sanirim.

Yoksa Kerem surekli oynamak zorunda kaliyordu. Ondan dedim
Yav kerem çıktıktan sonra da görüyoruz takım ileri gidemiyor.
Velev ki kerem olmasın bu bir engel değil ki bizim için
takımda Abdülkerim, Kaan, Kerem, Barış, Demirbay, Kazımcan
bu adamlar 3'lü bir şekilde forma giyiyorlar.
Abdülkerim, Kaan, Kazımcan oynayabilir.
Keza avrupada deplasmanda oynadığımız maçta golü atan ve asisti yapan oyuncu türktü.
Özetle 8-9 yabancı'dan sonraki sıralamadaki yabancılarımız yerlilerden iyi değil bunu kabul etmek gerekiyor.

Sorunumuz da oyuncu bazında da değil bu arada sistemsel bir sıkıntı var aşamıyoruz bunun sebebi de kerem değil.

Arkadaslar gunay oyuna girince yabanci problemimiz cozulmus oldu farkettiniz mi?

Yaslaniyor kaptan. Artik De Gea'yi renklerimize baglamanin zamani geldi.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında dün oynanan Kasımpaşa maçında aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve ilk müdahalesi saha içerisinde yapılan oyuncumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır.

Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 224550

Geçmiş olsun kaptanımıza

Doktor bizim anladığımız şekliyle ne oluyor bu açıklama.
Ne kadar yok Muslera?

Kaptanımıza geçmiş olsun öncelikle
Kırık geçer de
Kalp kırıklığı geçmiyor

Devreyi kapadı diye yorumladım.

Belli olmaz, bu sakatlık iyi bir yerli kaleci kazandırabilir bize.

Bundan önceki 3 kere kazandığımız gibi kazanırız.

Geri
Üst Alt