- 21 Ocak 2010
- 72.794
- 51.225
- 5.003
Geçmiş olsun kaptanımıza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok komikmişSezonu kapatmış olabilir
Yav kerem çıktıktan sonra da görüyoruz takım ileri gidemiyor.Keremin surekli oynamasi bir sorun bana gore..
Keremi seviyorum ama ordaki tum oyunculari yabanci oyunculardan kurabiliriz.
Gerci Kaan takima girince gerek yok diye sorun degil diyorsun sanirim.
Yoksa Kerem surekli oynamak zorunda kaliyordu. Ondan dedim
Trip yedikÇok komikmiş
Hay ağzına sağlık Doruk’um. Tam ben söyleyecektim benden önce sen söyledin. Benden çok yaşıycanArkadaslar gunay oyuna girince yabanci problemimiz cozulmus oldu farkettiniz mi?
zati her hafta en az 3 yabancımız sahaya giremeyecek şekilde hazır ediyor kendini. herhangi bi sorunumuz normalde de yoktu onunçün.Arkadaslar gunay oyuna girince yabanci problemimiz cozulmus oldu farkettiniz mi?
Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında dün oynanan Kasımpaşa maçında aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve ilk müdahalesi saha içerisinde yapılan oyuncumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır.
Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 224550
Geçmiş olsun kaptanımıza
Sileceksin bunu
Gerekli açıklamayı ordinaryüs profesör forumdaşlarımız yapmış zatenDoktor bizim anladığımız şekliyle ne oluyor bu açıklama.
Ne kadar yok Muslera?
Çok akıllıca olurdu da adam can derdindeydiMuslera sınırdaydı keşke sarı görüp çıkaydı oyundan.
Başka zaman olmadık yerde itiraz ediyordu, dün oyundan çıkarken hakeme iki cart curt bişiler diyeydi bari be![]()