Ortalığı ateşe vermesi gerekirken, hala açıklama açıklama. Yok mu abi elinizde şerefsiz Frankenstein'ın şoförüyle korumasıyla bir görüntüsü? Yok mu bu yapılanlara ses çıkaracak bir yönetim?
Şimdiden belli, verilen şaibeli bir kararla çok güzel yabancı hakemle verilecek maç. Bunu taraftar görüyorsa yönetim de görüyordur ama taraftarın gösterdiği tepkinin %1'ini bile göstermiyor. Iki gün konuşulur sonra şaibeli karar ve sene sonunda şampiyonluğu kutlayan bir malum şerefsiz takım izleriz.
Maalesef yönetimimiz mağlubiyeti kabullenmiş, tırışkadan bir açıklama ile taraftarın gazını alıyor. Beyefendi kimliği ile öne çıkan rahmetli Özhan başkan bile Ali Aydın'a aynı akşam düdük astırdı.
İlahi adalet mi dersiniz, karma mı dersiniz sonunda şaşmıyor. Şampiyon olup beşinci yıldızımızı takıp yeni hoca ve en önemlisi yeni bir yönetimle yeni sezona beyaz bir sayfayla girmeli. Şerefsizleri yendiğimizde 12 maç için 3 mağlubiyet veya 4 beraberlik kredimiz oluyor. Ayrıca onlar da tökezleyecek. Yani şerefsizleri yendiğimiz takdirde biz şampiyonluk turunu, onlar da the crying one'ın tazminatını hazırlayabilir. Tek güvencem sahadaki futbolcularımız, yönetim ve teknik direktör ne yazık ki artık Galatasaray ismine yakışmıyor.