GSC Haber Kulübümüzden TFF'ye Yabancı Hakem Sorgusu

bizimkiler kaliteli büyük ülkeden yabancıya karşı olmadığını söylediler zaten. Suyu bulandırmaya gerek yok Halim
Hayır ben aslında kızmıyorum ama yeterince net olmadılar bu yüzden sacmaladilar en başından hocada yönetimde deseydi yabancı hakem olabilir ama şu şu kriterlerde, şaibeli olmayan vs
Hoca zaten karşı olmadığını belli etmişti Rize maçından sonra keza yönetimde
Ama taraftar baskısını ve şaibeli isimleri hesap edemediler o yüzden bu içi boş açıklamayı yaptılar, dün divanda açık net şekilde soylemeliydi başkan kulübün dusuncesini

Ortalığı ateşe vermesi gerekirken, hala açıklama açıklama. Yok mu abi elinizde şerefsiz Frankenstein'ın şoförüyle korumasıyla bir görüntüsü? Yok mu bu yapılanlara ses çıkaracak bir yönetim?

Şimdiden belli, verilen şaibeli bir kararla çok güzel yabancı hakemle verilecek maç. Bunu taraftar görüyorsa yönetim de görüyordur ama taraftarın gösterdiği tepkinin %1'ini bile göstermiyor. Iki gün konuşulur sonra şaibeli karar ve sene sonunda şampiyonluğu kutlayan bir malum şerefsiz takım izleriz.

Maalesef yönetimimiz mağlubiyeti kabullenmiş, tırışkadan bir açıklama ile taraftarın gazını alıyor. Beyefendi kimliği ile öne çıkan rahmetli Özhan başkan bile Ali Aydın'a aynı akşam düdük astırdı.

İlahi adalet mi dersiniz, karma mı dersiniz sonunda şaşmıyor. Şampiyon olup beşinci yıldızımızı takıp yeni hoca ve en önemlisi yeni bir yönetimle yeni sezona beyaz bir sayfayla girmeli. Şerefsizleri yendiğimizde 12 maç için 3 mağlubiyet veya 4 beraberlik kredimiz oluyor. Ayrıca onlar da tökezleyecek. Yani şerefsizleri yendiğimiz takdirde biz şampiyonluk turunu, onlar da the crying one'ın tazminatını hazırlayabilir. Tek güvencem sahadaki futbolcularımız, yönetim ve teknik direktör ne yazık ki artık Galatasaray ismine yakışmıyor.

nedir şimdi bu laf kalabalığı

istiyorsan evet de ve söz konusu hakem acunla şaibeli işlere katılmış o yüzden başkası olsun de

istemiyorsan da istemiyorum de
Yerli hakem mi istiyoruz ? Anlamadim açıklamadan.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş şu açıklamalarda foruma bir danışın yav vv. v v vvvv

maci ali koc da yönetse, mac mars da da oynansa, mac saati sabah 6 da olsa, cikip ezecegiz, cok uzadi bu hakem kalem meselesi sıkıldım

Niye lafı bukadar dolandırıyosunuz niye saçma sapan şeyler söylüyosunuz. Ya biz ne istiyoruz Mancihinak filan gibi üst düzey tartışmasız bir hakem gelsin. Zaten bizde Türk hakem istemiyoruz. Şunu desenize. Biz yabancı hakem istiyoruz ama vincic gibi kirli hakem istemiyoruz. Bileğinize güveniyorsanız delikanlı iseniz tartışmasız hakem getirin. Diyeceğiniz bu. Bukadar yazıyosunuz çiziyosunuz eyw güzel açıklama ama lafı dolandırdıkça öznesi kaçıp gidiyor. Sonra Galatasaray yabancı istemiyora geliyo laf. Önce yabancıya karşı olmadığınızı ve vincic ın kirli olduğunu söyleyin sonra ne kadar uzatıyosanız uzatın

Saçma sapan bir açıklama olmuş.özellikle teknik kısmı. Bunlar bu kulübü nasıl yönetiyor. Bi talimat değişikliği yaparlar. İhtiyaç durumunda yabancı hakem görevlendirilebilir ve bu şartlar aranmaz der çıkarlar. Kısa ne net şekildemariborluyu istemiyoruz verirseniz onuda sizinle birlikte yeneriz der çıkarsınız.

evet kardeşim yabancı hakem istemiyoruz biz bu namussuz çocuklarının kafasının arkasındaki planları bilmiyor muyuz ki yabancı hakem isteyeceğiz

nasıl ki halil umut denen herif kadıköyde o penaltıyı verdiyse bize de iç sahada öyle penaltı çalacak yerli hakem istiyoruz

yok öyle kadıköyde şebeke hakem gs stadında marçinyak felan

çok delikanlılarsa bu seneki tüm derbilerde yabancı hakem gelmesini kabul etsinler

seneye 2 maçtada yabancı hakemin yönetmesini kabul etsinler

Tesadüfe bak bugünkü hakemlerin hepsi iyi psv-juve maçı hariç.Ne güzel denk gelmiş işte getirsene bunlardan birini

Geri
Üst Alt