GSC Haber Kulübümüzden TFF'ye Yabancı Hakem Sorgusu

Kadıköyün neyini halledeceksin yav. 3 ay sonra şampiyonluk kupasını verdikten sonra yada vermemek için s.olup gidecekler yerlerine başkası gelecek.

Sözünü alsan ne almasan ne.
En azından Fb iki yüzlülüğü ortaya çıkar.

Böyle yabancı hakemi istemiyoruz gibi duruyor. İstedikleri tam olarak bu

En azından Fb iki yüzlülüğü ortaya çıkar.

Böyle yabancı hakemi istemiyoruz gibi duruyor. İstedikleri tam olarak bu
:asd: :asd: asdsadasdsahds

ya uğur akşam akşam iyi güldüm yav.
fb ikiyüzlülüğü ortaya çıkar öyle mi.
O gün geldiğinde Galatasaray Türk hakem düşmanı olarak tüm spor basınında muhabbetini dinlersin.

Oe oe gibi muamele çekilir anca bu şekilde mücadele edilir.
Galatasaray yönetimi hakem listesini resmi siteden yayınlayacak bunun dışında her hakem ataması ağzından şeref ve namuslarını düşürmeyen gerçekte bunu gösteremeyen adamcıkların ne olduğunu ortaya koyar diyecek konuyu bitirecek.

:asd: :asd: asdsadasdsahds

ya uğur akşam akşam iyi güldüm yav.
fb ikiyüzlülüğü ortaya çıkar öyle mi.
O gün geldiğinde Galatasaray Türk hakem düşmanı olarak tüm spor basınında muhabbetini dinlersin.

Oe oe gibi muamele çekilir anca bu şekilde mücadele edilir.
Galatasaray yönetimi hakem listesini resmi siteden yayınlayacak bunun dışında her hakem ataması ağzından şeref ve namuslarını düşürmeyen gerçekte bunu gösteremeyen adamcıkların ne olduğunu ortaya koyar diyecek konuyu bitirecek.
Fb buraya puan almaya veya şampiyon olmaya değil. Bizim şampiyonluklara çamur atmaya geliyor. Bakın "Yabancı hakem istemiyorlar çünkü memnunlar" dedirtmek amaçları

Biz şu açıklamayı bile yapmıyoruz. "Sezonun ilk maçı yerliyle oynandı. 2 maçı da öyle oynansın. Gelecek sezon yabancı hakeme geçelim" demiyoruz. Veya "Bu maç yabancı olsun ok ama Kadıköy'de yabancı olmayacaksa kabul etmiyoruz" veya "Acur'un kankisi Sloven'i istemiyoruz. 5 büyük ligden olsun" da demiyoruz.

Haklıyız ama tezlerimizi düzgün sunamıyor yönetim. Ne istediğimiz belli değil. Dümdüz reddediyor gibi görünüyoruz.

Fb buraya puan almaya veya şampiyon olmaya değil. Bizim şampiyonluklara çamur atmaya geliyor. Bakın "Yabancı hakem istemiyorlar çünkü memnunlar" dedirtmek amaçları

Biz şu açıklamayı bile yapmıyoruz. "Sezonun ilk maçı yerliyle oynandı. 2 maçı da öyle oynansın. Gelecek sezon yabancı hakeme geçelim" demiyoruz. Veya "Bu maç yabancı olsun ok ama Kadıköy'de yabancı olmayacaksa kabul etmiyoruz" veya "Acur'un kankisi Sloven'i istemiyoruz. 5 büyük ligden olsun" da demiyoruz.

Haklıyız ama tezlerimizi düzgün sunamıyor yönetim. Ne istediğimiz belli değil. Dümdüz reddediyor gibi görünüyoruz.
Mallıkları baki elbette.

1739994464698.webp

Yapılacak şey net..

Sezon sonuna kadar hem bizim, hem şampiyonlukta rakibin tüm maçlarına, ve yeni sezonda kadıköy de FB maçına yabancı hakem talep etmek..

Yok öyle anadolu maçlarında, içeride derbilerde yerli hakem isteyip deplasman derbisinde yabancı hakem istemek.

Kadıköy’de yerli hakem olmasa o dandik penaltı verilmeyecekti? Ya da sezon başı yarış çoktan kopacaktı.. Baskı koyacağın yerlerde yerli hakem, baskı yiyeceğin yerde yabancı istemek adalet olmaz ayrıcalık olur

Kalan bütün maçlara yabancı hakem gelsin. Sürekli aleyhimize çalınan saçma sapan fauller. Rakiplerin sert müdahalelerine müsaade edilmesi. direkt sonuca etki etmeyen bu küçük görünen hatalar bile maçların gidişatını çok etkiliyor.

Yabancı hakem gelirse stada kimseyi sokmuyoruz maçada çıkmıyoruz diyin geçin kendinizi neden bu kadar yoruyorsunuz ortada tff başkanımı kalıyor sonra fb başkanımı

koçun uşakları bu açıklamadan dolayı jet hızında pfdkya sevk yapmışlar

Aciklamayi hic begenmedim. Bu saatten sonra yapilmasi gereken serefsize serefsiz diyebilmekti. Galatasaray'in buyuklugunu gosterip o orta oyununu yerle bir etmekti. Adnan Polat yonetiminden bu yana bundan daha vasifsiz bir yonetim kadromuz olmamisti.

Süheyl'in açıklama çok daha iyi.

Bu yönetim normal değil dostum. Rakibe masada adam gibi karşılık verilemediği gibi sürekli taraftar sakin olsun minvalinde açıklamalar var. Kılıçdaroğlunu hatırlatıyor bana bu yönetim. Galatasaray'ın eşşekbahçe karşısında yönetimsel olarak bu kadar ezdirildiği bir dönem hatırlamıyorum. Her Kadıköy deplasmanında yenilirken bile camia olarak sözümüz en az onlar kadar geçerdi. Şimdi sahada çok daha iyi olsak da yönetimsel olarak sürekli hakarete maruz kalan bir camia var ortada ve buna yeterli tepki gösteremeyen bir yönetim mevcut.

Dursun ve avaneleri resmen Galatasaray'ı şamar oğlanına çevirdi. Bu kadar rezil, pasif bir yönetim bana şüpheli geliyor. Ya gerçekten bayağı beceriksizler ya da siyasi bir durum var ve seslerini çıkarmıyor / çıkaramıyorlar bilmiyorum. Derhal tüm yönetimi ile istifa etmeli Dursun.

Geri
Üst Alt