Kulübümüzden Vergi Tarhiyatı Açıklaması

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
0de00galatasarayh94446_OBT4E%20%28Kopyala%29.jpg

Kulübümüz Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklamalarda bulundu

Detaylar GSC Portal'da..

Tesekkur ederim..

Arkadaşlar; tarhiyat anladığım kadarıyla bir anlamda düzeltme, yeniden belirleme ...

Anlamadığım 54+69 'mu...

taksitlendirsinler ltfn

Ne taksiti ya ülkeyi her branşta aslanlar gibi temsil edip bir de üstüne 124 m ödemeyeceğiz heralde. Anlaşsınlar 3 m kafidir.

Daha bunların adı geçmiyorken bile yazdım , aylardır söylüyorum. Biraz geriye gittim bunu buldum.Sebep belli.

[attachment=9598:sadas.png]

Ekli dosyalar

• sadas.webp
    sadas.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 342
ohaa

adamlar bizi durdurmak icin tüm imkanlari seferber etmisler

Normaldir her kulüp böyle uzlaşmaya gidiyor bizim bütçe büyük olduğundan borç çok fazla gibi görünüyor. Anlaşırlar 3-5 neyse veririz.

Ama işin içinde siyasi oyunlar olduğu çok belli.

Bu bir operasyondur , talimatı veren de başçalandır!

Anlasirlar herhalde bir sekilde.

Ödenmesi gerekiyorduysa ve ödememissek, buna da katlaniriz. Öderiz.

Biz digerleri gibi serefsiz ve haysiyetsiz degiliz.

rte mi uzlaşacak bizimle? Uzlaşıl belki ama hangi bedele

5-2 ve finale çıkmanın ve ayrıca euroleague şampiyonluğunun cezası 120 küsür milyon demekki.

Demekki neymiş; bu ülkede ülke menfaatine birşey yapmayacaksın...

Ha bazı şahıslara hizmet edeceksen eyvallah. önün açık kapılarda ardına kadar açık.

şike bile serbest...

5-2 ve finale çıkmanın ve ayrıca euroleague şampiyonluğunun cezası 120 küsür milyon demekki.

Demekki neymiş; bu ülkede ülke menfaatine birşey yapmayacaksın...

Ha bazı şahıslara hizmet edeceksen eyvallah. önün açık kapılarda ardına kadar açık.

şike bile serbest...

Bu klubün taraftarı içerisinde azımsanmayacak kadar bu şerefsizlere oy verenler var , çıksınlar onlar ödesinler bu cezayı.

Fenerbahçe , beşiktaş için neden duymuyoruz bu vergi cezalarını? Bu klüpler hiç mi harcama yapmıyorlar?

Ak partisine oy veren Galatasaraylılara selam :encouragement:

Kendi yanlisimizi baskalarinin uzerine atmanin manasi yok. Bizde aliskanlik oldu, borclari odeme sonra ya af ciksin ya da uzlasma ile.cok cuzi oranlara insin..

Yine de madem boyle bir yol var, bize de kolaylik gostersinler. Daha onceki basliga yazdigim gibi uc bes oderiz muhtemelen.

Bu arada sunu da soylemek lazim yaklasik 2 yildir fenerliler bu konuda maliyeye baski yapiyor.

Tapatalk

Geri
Üst Alt