Kulübümüzden Vergi Tarhiyatı Açıklaması

Valla o istatistiklere pek güvenmeyin. Yandaşsanız sıfırlarlar değilseniz köklerler. Keyfi bir durum sonuçta, bunun yazılı bir kuralı yok.

begenmediklerine "vergi borcu" kesiyorlar

ama biz aldik mesaji kimse merak etmesin ;)

Bu klubün taraftarı içerisinde azımsanmayacak kadar bu şerefsizlere oy verenler var , çıksınlar onlar ödesinler bu cezayı.

Fenerbahçe , beşiktaş için neden duymuyoruz bu vergi cezalarını? Bu klüpler hiç mi harcama yapmıyorlar?

Merhaba.

Bir düzeltme yapayım Fenerbahçe adına; Fenerbahçe vergi cezası almıyor çünkü sadece 2013 yılında kulüp tüm sorumluluklarını yerine getirerek 93 milyon lira vergi ödedi. Hatta bunun dökümleri resmi kulüp sitesinde tek tek var.

Emin olmamakla beraber Beşiktaş Kulübü'de 60 milyon küsür civarı verdi ödemişti geçen sene.

Saygılar.

Merhaba.

Bir düzeltme yapayım Fenerbahçe adına; Fenerbahçe vergi cezası almıyor çünkü sadece 2013 yılında kulüp tüm sorumluluklarını yerine getirerek 93 milyon lira vergi ödedi. Hatta bunun dökümleri resmi kulüp sitesinde tek tek var.

Emin olmamakla beraber Beşiktaş Kulübü'de 60 milyon küsür civarı verdi ödemişti geçen sene.

Saygılar.

geldi yine tipini .....

derbiden sonra gelip yazsaydinya

Merhaba.

Saygılar.

Teşekkürler bilgilendirmeiçin.

Peki biz bu süre içerisinde ne kadar ödedik vergiye?

Fenerbahçe lig düşeceği için, Beşiktaş'ın stadının yapımı durdurulacak, bize vergi cezası kesilecek ve herşey dengelenecek.

Beşiktaş yanlış safta yer alıyor, sürecinden başından beri Galatasaray'ın yanında duracaktı ama 100 milyon euro hibe için Fener'le olmayı tercih ettiler.

Teşekkürler bilgilendirmeiçin.

Peki biz bu süre içerisinde ne kadar ödedik vergiye?

Merhaba.

Ne kadar ödediğinden emin değilim ama illaki bir meblağ ödenmiştir. 10 Nisan'da Galatasaray KAP'a bir açıklama gönderdi; 2009-2010 yılları vergi incelemesine tabi tutulacaktır diye. Buradan da sakıncalı bir durum çıkmaz umarım.

Ama esas olarak Maliye'nin bu aralar Galatasaray'ın üstüne düşme sebebi aşağıda vereceğim linkteki ve benzeri olayların üzerine kulübün sıkça Maliye'ye şikayet edilmesidir diye düşünüyorum;

galatasaray'ın vergi ödeme duyarlılığı - #36536332 - ekşi sözlük

Saygılar.

Merhaba.

Ne kadar ödediğinden emin değilim ama illaki bir meblağ ödenmiştir. 10 Nisan'da Galatasaray KAP'a bir açıklama gönderdi; 2009-2010 yılları vergi incelemesine tabi tutulacaktır diye. Buradan da sakıncalı bir durum çıkmaz umarım.

Ama esas olarak Maliye'nin bu aralar Galatasaray'ın üstüne düşme sebebi aşağıda vereceğim linkteki ve benzeri olayların üzerine kulübün sıkça Maliye'ye şikayet edilmesidir diye düşünüyorum;

Saygılar.

Saygılar bizden şikeci serefsiz haysiyetsiz takımın taraftarı sn. Cenker Bey.

Merhaba.

Saygılar.

Medyada yer bulmadığından , merak ediyorum bunu tek yapan klüp galatasaray mı? Ayrıca Sabancı , koç gibi şirketlerin de büyük meblağlı szleşmelerde bağış ve vakıf yöntemleri ile paravan vergi akladıklarını sağır sultan biliyor.

Benim kızdığım burda Galatasaray klubünün savunduğu değerler ve temsil ettiği zumre sebebiyle seçicilik yapılmasıdır.Üstelik bu klüp taraftarı seçimler öncesi ve sonrası zerre hükümete kötü tezahürat etmedi , öteki tarafta çarşı ve fenerbahçe tribünleri ağırlıklı olarak protestolarına devam ettiler.

Demek ki hükümet Galatasaray taraftarını çantada keklik olarak görüyor.

Galatasaray'ın vergi borcunun bu kadar öne çıkarılmasının tek nedeni fb medyası ve hükümetin GSyi fb gibi kendine yanaşma yapmak istemesidir.

Ayrıca ekşi sözlükte yazan herifin söylediklerinin hiç bir dayanağı yok hanoğlu gibi bir. Bende öyle bir entry açıp sallayabilirim.

Bizde her şey şeffaf bunu herkes biliyor. Fb gibi karanlık odakların takımı değiliz olmayacaz da.

Şikeden, ırkçılıktan vs bir sürü suçtan ceza yemiş bir takımın taraftarının bize burda vergi borcu üstünden ahlak dersi vermeye çalışması çok trajik.

Mide bulandırıcı bir camia ve taraftarları

BlYBlfPCcAETXRq.jpg

Adam kuş falan ama dogru demiş bastım like

Merhaba.

Saygılar.

fb nin 2013 senesinde 90 milyon tl vergi ödedik demesi sacmalık ve vergiyle alakalı olmayan kişileri kandırmaktan başka birşey değil.onlar 90 ödediyse bizde en az 60-70 ödemişizdir.90 ın içine neler giriyor bir acıklasınlar? futbolculara ödenen yüzde 15 vergi var mı yok mu?cocuk kandırıyorlar,ben onların bilet satışlarındaki ödedikleri vergiyi merak ediyorum???

ayrıca kesilen vergis aslı cezası tamamen vergi kontrollerinin kafasına göre kestiği vergi aslı cezası,şöyle birşey yapabilirler,bu seneyi baz alıp gecmiş senelere oranlama yapabilirler,yani bunlar 40.000 kombine satmış su kadar vergi az ödemişler deyip 3 sene öyle kesebiliyorlar. kazığın büyüğü polat döneminden geliyor,

benim anlamadigim vergi cezasi vergi'nin asil rakkamindan cok daha fazla olmasi....

Bakkalda alisverisi 20tl ye yazdirip geri gittiginde bakkal sana 30 tl fatura kesmesi gibi geliyor bana... Tükiyede vergi ve yasasi nasil oldugunu bilmedigimden bana cok ama cok tuhaf geliyor.

Taraftar örgütlensin 1 milyon kişi 20 ila-500 lira arasında gönlünden ne koparsa göndersin ..En az 50 milyon tl. toplanır..Kapak olur takımımızı bitirmeye çalışanlara..

54 milyon mecbur ödenecek

69 milyon cezayı da %5' uzlaşsalar = 3,45 milyon

54+3,45 = 57,45 milyon

6 taksit yaparlar : 9,58 milyon şeklinde ödenir

[attachment=9602:BlZvtvkCEAAerfW.jpg]

Oy verenler dusunsun.

Ekli dosyalar

• BlZvtvkCEAAerfW.webp
    BlZvtvkCEAAerfW.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 96
Geri
Üst Alt