Kulübümüzden Zorunlu Açıklama!

Açıklama doğru, sorular doğru. İyi bir açıklama olmuş. Tff cevap vermeli vermezse açıklamalar gerek basın toplantısıyla daha da sertleşmeli bu hafta milli ara olduğu için bunun içinde zaman da gayet iyi bir zaman.

2 sayfa yazı yazmisiz ,mhk başkanı istifa etmelidir kendisini kabul etmiyoruz diyememisiz

Bakalım merakla cevabını bekliyorum bu soruların ne kılıf uyduracaklar acaba ?

Ya kesin, puan kaybı olmadan sesiniz çıkmıyor. Şu açıklamayı da kimse sallamıyor. Puan kaybetmeden açıklama yapılıp, tezgahın önüne geçilmeli.

Yine yine yine ve yine yumuşak bir tonda açıklama. Arkadaş yumruğu masaya vurun artık neyden çekiniyorsunuz söyleyinde bilelim ? Dünden beri moralim bozuk. Doğru dürüst yemek bile yemedim. Göz göre göre şampiyonluk alınıyor elimizden hala "Açıklama bekliyoruz" gibi cümleler kuruyoruz.

Kadın açıkça itiraf etti işte. Açıkladı neyin ne olduğunu! Suç duyurusunda bulunun kardeşim. Dünden beri taraftar baskısıyla 1 gün sonra gece 10'da zoraki açıklama yapıyorsunuz. Amacınız nedir ? Bıktım artık bu kadar pısırık olmaktan.. "Kafasına vur lokmasını al" kulübüne dönüştük artık yeter!

Güzel ama yetmez.
Basın toplantısı düzenleyip o karının istifasını ve penaltı + kk pozisyonu için VAR kayıtlarını istenmeli.

FrhWl0BXgAA7ukG

Sikeciler adana maçında berabere kalınca günlerce ortalığı ayağa kaldırdılar istemedikleri tüm hakemler kesik yiyor
Bizde rica minnet açıklama yaptırıyoruz,korkudan canlı canlı açıklama yapacak 1 tane yönetici yokmu erden başkan kimden korkuyor anlamiyorum

Geri
Üst Alt